Komentáře k článku V továrním týmu u Yamahy se stínaly hlavy zpět na článek →

  • Nepřihlášený Capan Pátek 25.ledna 2019, 12:42

    Už mi tá situácia v Yamahe pripomína niekdajšiu v Ducati. Tiež sa údajné hlavné technické príčiny neúspechu menili. Raz to bolo to,raz tamto a nikto poriadne nevedel,kde je problém.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pátek 25.ledna 2019, 12:53

    Výborně :) Ovšem chyba by se měla hledat hlavně u jezdců.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 25.ledna 2019, 16:23

    Takze myslis, ze v "" , zapomeli jezdit? Nebo se proste mavnutim proutku tak zhorsili? Oba? To ne.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pátek 25.ledna 2019, 17:01

    Rossi je stále v dobré formě a Viňales měl holt blbý rok. Tento vyhazov chápeme snad všichni - Omluvit se a přiznat vlastní neschopnost na veřejnosti, byl trochu fail ... Příští sezónu budu zvědavý hlavně na Suzuki, která od 2. půlky loňské sezóny jezdila pravidelně na bedně a pokud se budou ve vítězství pravidelně střídat Yamaha - Ducati - Honda, mohla by to být skvělá sezóna.

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Pátek 25.ledna 2019, 19:47

    Rossi po prechode z Hondy do Yamahy dokázal svojím talentom a riskovaním poraziť Biagiho na vynikajúcej Honde. Pamätným zostane závod v JAR ak sa nemýlim. Ale po návrate od Ducati, Rossi má síce rýchlosť ale na to aby vyhral potrebuje špičkový stroj, ak je Yamaha malinký kúsiček pomalšia, tak nieje ochotný riskovať. A zákulisnými ťahmi pripravil Yamahu o Zarca. Yamaha mala do továrenského tímu zobrať duo Zarco Vinales a Rossimu do dôchodku garantovať miesto v satelitnej Yamahe s továrenským strojom. Nebol by na neho vyvíjaný taký obrovský tlak a myslím že aj výsledky by mal lepšie...

    Reagovat
  • Nepřihlášený :D Pátek 25.ledna 2019, 20:03

    To jsou zase kokotiny plnoplyne. Bylo to oficialne dementovany snad ze vsech stran vcetne samotnyho Zarca ale nekteri jedinci si proste pojedou tu svoji pravdu :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 25.ledna 2019, 20:32

    Zarcovi to na KTM snad půjde, ale zasloužil by si být v továrním týmu Yamahy. (KTM snad pomůže, nicméně pořád jsou hodně za očekáváním) a nebo alespoň v satelitním týmu s tovární podporou.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Tom Sobota 26.ledna 2019, 07:19

    a hned vedle jeho setnuté hlavy měla ležet ta žlutá!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Sobota 26.ledna 2019, 09:29

    Samotný Zarco to dementoval? To by som si rád prečítal. Jeho manažér vyhlásil vec,ktorú si proste človek len tak nevymyslí. Potom sa to možno snažili,v rámci politickej korektnosti,zmierniť. Veď podobné to bolo aj s Poncharalom a jeho odchodom od Yamahy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 26.ledna 2019, 12:00

    Po závodě v Le Mans, kde nedojel kvůli havárii, Johann Zarco promluvil s italským zpravodajským portálem Corse di Moto o těchto pověstech. Francouzský jezdec nemohl být jasnější a říká, že Rossi nemá nic společného s tím, že se přestěhoval z Yamahy do KTM. "Yamaha mi neudělala nabídku o mé budoucnosti. Myslel jsem, že na konci roku 2017 mohu mít kontakt s Yamahou, ale to tak nebylo. Byly tam pověsti, že by mě Valentino zablokoval, ale není to tak. Mám rád Valeho a příliš si ho vážím. I když je v Yamaze velmi důležitý, rozhodli to Japonci. Takže nikdo mě neuzavřel cestu, pouze to, že Yamaha chtěla s Maverickem a Valentinem pracovat více a plánovat budoucnost s nimi. "

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Sobota 26.ledna 2019, 12:22

    No čo už mal,chudák,povedať. Nechcel ďalej šparchať do osieho hniezda.Aj tak by mu to už nepomohlo,len by si uškodil. Urobil,čo musel.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 26.ledna 2019, 13:55

    Ty vole, Capane. TAKZE: kdyz si ty nekde neco prectes, je to urcite jistojiste pravda, ale kdyz ti sem da nekdo neco jinyho, co se tobe nelibi, tak to zpochybnis,a mas k tomu milion kecu, jak vlastne Rossi 100% lze,a ostatni maji strach rict pravdu, a nejak to okecaji a zahraji do outu. Borce, ty ses fakt zralej na chcocholouska.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Sobota 26.ledna 2019, 21:25

    Takže ten Zarcov manažér si to vymyslel? Prečo by to robil? Aký mal k tomu dôvod? Ten sa k tomu opätovne nevyjadril?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 27.ledna 2019, 15:49

    Capan bohajeho to fakt nemá cenu...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 27.ledna 2019, 23:11

    Máme tu tvrdenie proti tvrdeniu. Fellon vs Rossi. Každý nech si vyberie. Ja neviem presne ako to bolo,ale verím tomu,že Fellon si to z prsta nevycucal. Bez vánku sa ani lístok nepohne.Howgh.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 28.ledna 2019, 08:57

    Capane, ale to neni tvrzeni proti tvrzeni. Ja cetl pouze to, jak to Fellon nekde prohlasil, a Zarco to dementoval. S Rossim jsem zadnej rozhovor necetl. Ty snad ano? A to je presne ono - pokazde, kdyz jeden tvrdi to a druhej ono, tak jsou to jen internetovy kydy, a ty si vzdy vyberes jen to, co se tobe hodi (libi), hlavne, ze je to proti Rossimu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 28.ledna 2019, 11:49

    No,všimni si jednu vec. Ja som tvrdenie o Zarcovom dementovaní Fellonovho vyhlásenia nespochybnil,aj keď som ho nečítal. Beriem to tak,že keď to tu niekto odcitoval,tak to skutočne niekde čítal . Zato ty moje tvrdenie o Rossiho dementovaní hneď spochybníš. Áno,čítal som článok v ktorom to Rossi popiera a vraví,že Fellon má bujnú fantáziu. Takže JE to tvrdenie proti tvrdeniu,Fellon vs Rossi. Zarco sa vyjadril zrejme až neskôr. A myslím,že potom aj Fellona stiahol s postu manažéra. Ten prekladač cez mobil funguje trocha kostrbato a nechcelo sa mi s tým ďalej baviť. Internetové kydy....tak potom internetovými kydmi môžeme nazývať všetko,čo je na internete? Nie je to veľmi zjednodušený pohľad? Ja si vraj vždy vyberiem len to,čo sa mi hodí.... A ty nie? Nevybral si si aj ty len to,čo sa ti hodí?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 28.ledna 2019, 14:18

    Hele, to je jedno. Ted si napsal, ze si vyberes to, co se ti hodi. Ok, ale pak to necpi i ostatnim, kdyz to treba neni pravda. Ano, vetsina veci na netu, jsou kydy, pokud nejsou 100% overeny. Jinak ja nic nespochybnil, napsal jsem, ze JA ho necetl, nejaky to vyjadreni, ale necpu to ostatnim, ze je to jiste pravda. To se pak muzeme hadat do nekonecna. Ja ctu hodne clanku, ale ten s Rossiho vyjadrenim jsem nikde nevidel, netvrdim, ze neni. Ale to je burt, nema to cenu, je to porad dokola. Howg

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 28.ledna 2019, 14:45

    No vidíš. Nakoniec sme sa dopracovali k tomu,čo som napísal predtým,že každý nech si vyberie. Ja nikomu nič necpem a je mi jedno,čomu kto verí. Píšem sem svoj názor,rovnako ako ty,takže mi nehovor,čo mám robiť. Navyše,Rossi je známy ako zákulisný hráč,takže to Fellonove tvrdenie dáva zmysel.Omylom sa jeho intrigy vydávajú za "chytrost". Na rozdiel od neho,Marquez si účty vybavuje na trati. Je to predsa len chlap.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 28.ledna 2019, 23:05

    Ale to neni pravda. Ano, kazdej ma svuj nazor, ale ty to vzdy tvrdis stylem, ze je to 100% pravda, a nikdy neuznas jiny nazory, i kdyz ty tvoje vyvraci. At je Rossi jakejkoliv, tak Marquez neni o nic lepsi. Je to krivak, a dela ze sebe blbecka - ja nic, ja muzikant. Rossi to mozna obcas hraje zakulisne, ale aspon to rekne prede vsema nahlas.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Úterý 29.ledna 2019, 09:30

    "At je Rossi jakejkoliv,tak Marquez neni o nic lepsi." Tento názor uznávam a chápem,že sa to dá vidieť aj takto. A ešte by som dodal,že netreba z nich robiť modly.

    Reagovat
  • Nepřihlášený OMG Středa 30.ledna 2019, 07:53

    Capan Úterý 29.ledna, 09:30 :-DD Rozumná odpověď.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama