Komentáře k článku V MS motocyklů závodí Abraham, Kornfeil a Ježek...! Co bude dál? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Georgio88 Neděle 07.ledna 2018, 19:52

    Tak já někde na m.cz viděl výpis "reprezentantů" ČR pro rok 2017 a vysoko tam byly uvedení Knébl a myslím i Čéška... njn. Motodragstery asi táhnou a nebo že by to bylo tím, že na Autoklubu leští kliky Knéblova stará? Samozřejmě Mrkva tam na tom seznamu nebyl vedenej vůbec, takže pokud to chápu dobře, tak od AČR nedostal ani kačku... Pochybuju, že by silnice měla nějaký organizovaný plán na výchovu talentů... v motokrosu máme v Jiníně středisko, ale to je chaotická bezedná jáma na prachy, bez výsledků... Takže ono je to možná nakonec dobře, že nic takovýho pro silnici nemáme. :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Neděle 07.ledna 2018, 20:10

    Pan Mikšík by se v pohodě mohl živit jako analytik, jeho články trefují do černýho, bohužel to je jediný co může udělat. Autoklubu je to fuk a novej předseda Šťovíček sotva byl zvolenej, tak přestal být vidět, stejně jako předchůdce Ječmínek.

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Pondělí 08.ledna 2018, 09:51

    Bohužel, systém výchový nových jezdů, zmatky ve třídách , skoro nulové financování , absence domácí mistrovství, rozkmotření se s Alpe Adria Champ a další chyby, to je příčina totálního úpadku silnice v ČR. Je mi jasné, že pan Štovíček nemůže za rok změnit něco co jeho předchůzce "úspěšně" dvacet let likvidoval. Ale není vidět zatím žádný krok k lepšímu. Dnes je veškerá práce s mláděží na bedrech rodičů.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Pondělí 08.ledna 2018, 12:07

    Můj pohled na jakýkoli vrcholový sport - chceš závodit, tak za svý, za peníze sponzorů apod. A týká se to i sportu, který mám tak rád, jako motocyklovou silnici. A i za cenu, že prostě nebudeme mít tolik kvalitních sportovců. Když NE dotacím, tak všude, kde to jde...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Úterý 09.ledna 2018, 20:56

    Snad Ježek má talent a budoucnost.Díky

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 10.ledna 2018, 15:49

    Na začátku určitě ano. Nicméně pokud má jezdec "vyrůst", rodiče mu to nezatáhnou. Ne každý má za taťku Abraháma. Aby si nějaký movitý sponzor, který zaplatí alespoň na úrovni CEV, či moto3, všiml mladého jezdce, musí se mít kde předvést a mít na techniku a cestování. Kdyby to byl tenis, tak sbalíš raketu, tenisky a jedeš po Evropě jako král, nicméně motosport normální rodič neutáhne ze svého. Bez podpory v MS nikoho mít nebudeme. Zrušme dotace na biopalivo (a podobné krávoviny) a dejme ji talentům silnice. :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 10.ledna 2018, 15:49

    To patřilo Nuvolarimu, opět nefunguje možnost "Reagovat"

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama