Reklama

V MotoE zatím dominuje Bradley Smith

Druhý den oficiálních testů ve Valencii absolvovali jezdci poprvé simulaci E-Pole. V kombinované časové tabulce bylo následující pořadí Bradley Smith, Hector Garzo a Mattia Casadei.

Simulace E-Pole pro motocykly MotoE se skládala z jednoho kola na zahřátí, jednoho letmého kola a jednoho kola na vyjetí. Nejrychlejšími byli Hector Garzo (Tech 3 E-Racing), Eric Granado (Avintia Esponsorama Racing) a Niki Tuuli (Ajo MotoE).

Kombinovanou časovou tabulku vede Bradley Smith (One Energy Racing), který ještě v pondělí byl jako testovací jezdec MotoGP týmu Aprilia Racing Gresini. Hodně rychle jezdil Mattia Casadei (Ongetta SIC58 Squadra Corse), rovněž Tuuli a Granado patřili do Top-5.

Randy de Puniet (LCR E-Team) havaroval první den v T11 a úterý tak strávil v nemocnici.

Dnes absolvovali jezdci MotoE svůj třetí a tedy poslední testovací den, jehož součástí byla i simulace závodu včetně postavení na startovním roštu dle výsledků Qualifying E-Pole.

Jen předběžně: Podařilo se nám zjistit přímo od zdroje na okruhu ve Valencii, že dnešní ranní simulaci závodu MotoE na 7 kol vyhrál Eric Granado (Esponsorama Avintia Racing), druhý dojel Hector Garzó (Tech 3 E-Racing) a třetím byl Niki Tuuli (Ajo Motorsport).

Test - MotoE, Valencia - kombinované časy

1. Bradley Smith - 1:40,290 min.
2. Hector Garzo + 0,094 sec.
3. Mattia Casadei + 0,259
4. Niki Tuuli + 0,349
5. Eric Granado + 0,395

Test - MotoE, Valencia - simulace E-Pole

1. Hector Garzo - 1:40,594 min.
2. Eric Granado + 0,025 sec.
3. Niki Tuuli + 0,793
4. Bradley Smith + 0,923
5. Xavier Simeon + 1,057



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama