Reklama

V Imole uvidíme s wild card i Leona Haslama

Při italském závodním víkendu MS-Superbike v Imola bude Leon Haslam absolvovat jeden ze svých dvou startů s wild card během letošní sezóny. Pojede v barvách sponzora Elf.

Ačkoliv Leon Haslam odmítl nabídku Puccetti Kawasaki pro MS-Superbike 2018, tak dva závodní víkendy - čtyři jízdy - pojede s wild card. Poprvé to bude v designu sponzora Elf, s kterým se představí Haslam ve dnech 12./13. května v italské Imole.

Tyto jeho starty bude financovat francouzská petrolejářská firma Elf a Brit pojede za italskou stáj Puccetti-Kawasaki. Jak už v únoru prozradil při týmové prezentaci týmový šéf Manuel Puccetti, bude druhý motocykl Kawasaki ZX10-RR nalakován v rámci výročí 50. narozenin firmy Elf ve speciálním designu, který je podobný tomu, se kterým závodil v 80. letech Ron 'Rocket' Haslam.  

Mimochodem: Více-mistr světa 2010 startoval v Doningtonu 2017 rovněž jako pilot s wild card a postaral se v prvním tehdejším závodě o první superbikové pódium týmu Puccetti Racing vůbec!

Druhý start koncem května v Donington Parku bude ale Haslam absolvovat už v klasickém designu Kawasaki, tedy v zeleném laku.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama