Reklama

Týmy Moto3 a Moto2 testují v Jerezu

Ještě než se uskuteční oficiální testy IRTA obou nižších objemových kubatur Moto3 a Moto2 ve dnech 19. - 21. února v Jerezu de la Frontera na okruhu Circuito de Jerez - Angel Nieto, tak jsou dnes a zítra na programu privátní testy na stejném okruhu.

Jen připomínám, že v minulém týdnu se konaly dvoudenní privátní testy Moto3 v Cheste u Valencie na okruhu Ricardo Torma (i s naším Filipem Salačem).

V prostřední kubatuře Moto2 uvidíme následující týmy: EG 0,0 Marc VDS (Augusto Fernández a Sam Lowes), Honda Team Asia (Somkiat Chantra a Andi Gilang), Team Ajo (Jorge Martín a Tetsuta Nagashima). Petronas Sprinta Racing (Jake Dixon a Xavi Vierge), Sky Racing Team VR46 (Luca Marini a Marco Bezzecchi), Speed Up (Jorge Navarro a Fabio Di Giannantonio), NTS RW Racing GP (Jesko Raffin a Bo Bendsneyder), Aspar Team (Aron Canet a Hafizh Syahrin), Gresini (Nicoló Bulega a Edgar Pons).

V nejslabší objemové kubatuře Moto3 jsou přihlášeny následující závodní stáje: Honda Team Asia (Ai Ogura a Yuki Kunii), Red Bull KTM Ajo (Raúl Fernández a Kaito Toba). Petronas Sprinta Racing (John McPhee a Khairul Idham Pawi), CIP (Darryn Binder a Maximilian Kofler) Estrella Galicia 0,0 (Sergio García a Ryusei Yamanaka), Gresini (Gabriel Rodrigo a Jeremy Alcoba). Sky Racing Team VR46 (Celestino Vietti a Andrea Migno), Aspar Team (Stefano Nepa a Albert Arenas).



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama