Reklama

Třetí letošní vítězství Rinaldiho

Závod mistrovství Evropy STK vyhrál Michael Rinaldi a bylo to jeho už třetí letošní vítězství. Druhý skončil svěřenec Troye Baylisse Mike Jones (oba Ducati) a stupně vítězů dokompletoval Roberto Tamburini (Yamaha), zatímco favorizovaný Toprak Razgatlioglu (Kawasaki) havaroval.

Jelikož havaroval i další z favoritů Maximilian Scheib Aprilia), tak na čtvrtém místě byl nakonec odmávnut Florian Marino (Yamaha), Top-5 dokompletoval Federico Sandi (BMW). Druhou polovinu elitní desítky vytvořili Jeremy Guarnoni (Kawasaki), Luca Vitali (Aprilia), Sebastien Suchet, Julian Puffe (oba BMW) a Marvin Fritz (Yamaha).

V ME-STK 1000 je na čele (po 6 odjetých závodech z 9 naplánovaných) Michael Rinaldi (ITA-Ducati) se ziskem 115 bodů, druhý je Toprak Razgatlioglu (TUR-Kawasaki) - 89; třetí potom Francouz Florian Marino (Yamaha) - 80, na místě čtvrtém je Roberto Tamburini (ITA-Yamaha) - 72, Top-5 kompletuje Ital Marco Faccani (56). Druhou polovinu elitní desítky Australan Mike Jones - Ducati (49), Francouz Jeremy Guarnoni - Kawasaki (48), Ital Luca Vitali - Aprilia (44), Chilan Maximilian Scheib - Aprilia (41) a Ital Federico Sandi - BMW (40).



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama