Komentáře k článku Třetí důležitý krok Yamaha Factory tento týden zpět na článek →

  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 30.ledna 2020, 13:16

    Galbusera bol vyhodený? Lebo niekde píšu,že sám požiadal o uvoľnenie. A o Lorikovi sa kedysi hovorilo,že nevie vyvinúť vôbec mič. A hľa,Yamaha k nemu vzhliada....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Čtvrtek 30.ledna 2020, 13:50

    No na tomto serveru jsou lehce tendencni poznámky k Rossimu takže brát to s nadhledem. A jaký je na vývoj motorky... To ví asi nejlíp Yamaha. V každém případě do toho Yamaha šlape...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Čtvrtek 30.ledna 2020, 15:13

    Taky jsem zaznamenal že Galbusera končil na vlastní žádost že chce být v Evropě..Yamaha to je slušná ofenziva..Lorenzo má vstoupit mezi Legendy MotoGP jako třeba Pedrosa a tam můžou bejt jenom už neaktivní piloti takže asi se tady nedaj očekávat zadní vrátka..ale že Jorge se nebude válet v Luganu se dalo asi čekat když na sobě v zimě tak makal..

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Čtvrtek 30.ledna 2020, 15:59

    Dobré zprávy. Jorge neměl od Yamahy nikdy odcházet, popř měl zůstat u Ducati, ale risk je zisk a v tomto případě to nevyšlo. Snad ho ještě někdy uvidíme třeba s wildcard.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Čtvrtek 30.ledna 2020, 18:00

    To all: Omlouvám se všem, dle of. tehdejšího vyjádření se rozešli Valentino Rossi a Silvano Galbusera po vzájemné dohodě. Spletl jsem si to s Jeremy Burgessem. A už jsem to opravil i v článku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pátek 31.ledna 2020, 07:50

    Skôr si ale myslím,že to bolo na žiadosť Rossiho. Potreboval zmenu,nový impulz a toto bol kultivovaný spôsob,ako ju zdôvodniť. Zrejme nechcel zopakovať ten trápny prešľap s Burgesom. Tak to má byť.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Pátek 31.ledna 2020, 09:32

    No teda nevím, kde by Rossi chtěl hledat další angažmá. Možná tak Aprilia nebo KTM, kde by jim svými zkušenostmi pomohl s vývojem, ale že bych ho viděl v nějakém lepším týmu ? To už asi ne.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pátek 31.ledna 2020, 10:10

    Podle mne je to od Yamahy chytrý tah, jak zjistit, zda by Lorenzo nemohl ještě Yamaze zajet titul. Pokud jim jde skutečně pouze o jeho schopnosti vývojáře....? To ví asi jenom v továrně, nicméně údajně měli s Rossim stejné požadavky na nové díly a stejné postřehy u nových M1.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama