Reklama

Toto je Rossiho nová přítelkyně Francesca

Valentino Rossi se poprvé v Mugellu představil na veřejnosti s novou přítelkyní, která je o 15 let mladší. Jmenuje se Francesca, Vale ji poznal v paddocku MotoGP - zde pracovala jako Grid Girl v týmu Leopard Racing.

Po dlouhém období jako Single se «The Doctor» Valentino Rossi zamiloval opět do modelky. Jmenuje se Francesca Sofia Novello a znají se několik měsíců. Italské noviny «Chi» uveřejnili foto z jednoho baru v Pesaru, kde se oba vášnivě líbali.

Několikanásobný mistr světa z Tavullie měl pětiletou známost s Lindou Morselli, která nyní žije s pilotem F1 Fernandem Alonsem: „Linda zvládla přestup do F1, já ne“, okomentoval vše před dvěma roky s úsměvem Rossi.

Francesca Novello je Top modelka. Je srovnávána v Itálie s Brooke Shields, je o 15 let mladší než Valentino Rossi. Poznali se v paddocku GP, kde Francesca Sofia pracovala jako Grid Girl.

«The Doctor» zkoušel v posledních několika měsících udržet tuto svou novou známost v tajnosti, aby zabránil různým fámám. Také Francesca se zdržovala jakýchkoliv konkrétních komentářů.

Do Mugella ale poprvé vyrazil tovární pilot Yamahy ve společnosti 24-leté modelky z Milána. Francesca Sofia Novello pracovala v paddocku GP poslední dva roky v týmu Leopard Racing jako Grid Girl.

Zdá se, že černovlasá Francesca přinesla 39-letému lokalmatadorovi štěstí. Rossi si nejenže vyjel první letošní Pole-Position, získal také třetí pódium v letošním roce a v MS postoupil na druhé místo celkově.

francesca 1 francesca 2 francesca 3



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama