Reklama

Testy MotoGP v Sepangu

Na okruhu v Sepangu začaly testy MotoGP. Zatím se ale na okruhu Sepang International Circuit v Malajsii objevili pouze testovací jezdci, resp. piloti z jiných národních šampionátů

.

Druhý den testování už jezdil i Casey Stoner s novou Ducati - bez winglets, a dále byli na okruhu k vidění následující piloti: Jeho týmový kolega Michele Pirro, Hiroshi Aoyama (Honda), Katsuyuki Nakasuga a Kohta Nozane (Yamaha), Takuya Tsuda (Suzuki), Mika Kallio (KTM) a Mike Di Meglio (Aprilia).

Z ostatních šampionátů jsme mohli rozpoznat tyto jezdce: Takumi Takahashi (Honda Fireblade 2016 týmu HARC-PRO) se speciálními pneumatikami Bridgestone o velikosti 17", Ryuichi Kiyonari (slavící comeback v JSB1000 s Moriwaki a pneu Pirelli), s novou Suzuki GSX-R 1000 Nobuatsu Aoki a Sylvain Guintoli (pro šampionát BSB 2017), stejně jako Roger Hayden a Toni Elias (Yoshimura Suzuki v šampionátu MotoAmerica).

Oficiální testy IRTA pro stabilní piloty MotoGP začínají v pondělí 30. ledna ve 3 hod. ráno evropského času a budou ukončeny ve středu 1. února v 11 hod. dopoledne našeho času. A jedním z 23 stabilních pilotů bude i český jezdec Karel Abraham z týmu Jorge Aspar Martineze s motocyklem Ducati GP15.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama