Komentáře k článku Testy MotoGP v Sepangu: Na čele bratři Espargarové zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Úterý 04.února 2020, 14:44

    Mno...tak já očekával od Jorgeho podstatně lepší čas (první flek v testech, kde chybí špička),ale nevíme, co testoval a nakolik šlo o top čas jemu a nakolik ostatním jezdcům.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Úterý 04.února 2020, 14:47

    Mno,uvedom si,že keď sa vrátil Vale do Yamahy,jazdil hovno. Koľko mu trvala adaptácia?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Úterý 04.února 2020, 15:35

    Tak sedí na tom po několika letech a předtím byl 2 roky u Ducati a rok u Hondy + minulou sezónu měl nespočet zdravotních problémů. Já ho obdivuji, že si tak brzy na motorku sedl.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Úterý 04.února 2020, 16:46

    Gardener si vtipny...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Úterý 04.února 2020, 21:04

    Bosso, trosku se musim usmat tomu, jak tve sympatie ovlivnuji tva hodnoceni. Jorge rychlost neztratil, kdyz s yamahou byl vterinu za ktm, zatmco Vale rychlost ztratil, protoze je pul vteriny za Marquezem. Jinak uderka Capan a Fullgas nezklamala. Souhlasim s Gardenerem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 04.února 2020, 22:13

    Nuvolari No ty bys z té motorky spadnul ještě v pitlane, takže bych být tebou pomlčel :D Jorge je rád, že mu někdo dovolil jet znovu na motorce po těch zraněních a skandálu u Hondy. Logicky nebude nejlepší, když seděl 3 sezóny na jiných motorkách, zatímco se Yamaha vyvinula.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Úterý 04.února 2020, 22:39

    No to je mi vskutku argument k tématu, že bych spadnul ještě v pitlane. Jak to, prosím, souvisí? A jak to, neznámý ťuňto, víš?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Richard Středa 05.února 2020, 10:08

    Protože je to asi Bůh a Bohové jsou vševědoucí :D Ti anonymové mě tady taky neskutečně štvou.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 05.února 2020, 23:18

    Nuvolari: Se mnou bys neměl souhlasit. Ta úderka ze Slovenska má vždy pravdu a nepřipouští názory druhých. Jako socialistický blok v EP. Co se týče tvého pádu v pitlane, tak to musíš uznat, že je argument všeříkající a vlastně tě to zbavuje nároku na jakýkoliv komentář zde,ale i jinde. Vlastně ti to nastavuje stejná pravidla, jaká ti doma nastavila manželka. Co se týče Bossa, tak s ním nemám problém. Fandí sice jiným koním, než já,ale sám jsi mnohokrát viděl, že u piva je s ním sranda a umí se nad jiné názory a kritiku povznést.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Středa 05.února 2020, 23:55

    Gardener: však taky proti Bossovi vůbec nic nemám. Jen mě pobavila rozdílnost vnímání porovnání rychlosti některých jezdců s konkurencí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 06.února 2020, 07:46

    Nechápem kritiku na moju adresu. Veď to,čo som napísal,je pravda. Ani taký velikán,ako Rossi,nebol hneď "na svojom". Trvalo mu to jednu sezónu. Preto som ani od Lorenza na prvý krát veľa nečakal. Komu už takýto názor môže vadiť?....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Čtvrtek 06.února 2020, 19:42

    Capan: To nebylo ale jenom na tebe, ale myslim, ze jsem na tebe alergicky uz delsi dobu. Chodis s par dalsimi slovenskymi bratry vysirat na ruzna fora. Ja mam Slovaky opravdu rad, ale co predvadite v ruznych diskuzich, je mozna nejak spojeno s tim, proc tolik Slovaku jezdi zit a pracovat jinam.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 06.února 2020, 20:14

    Ten záver som asi nepochopil. Inak chodím len sem a na Mcz.Ak vysieraním nazývaš moje nezbožňovanie žltej modly,tak máš pravdu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 07.února 2020, 15:36

    Capane, ano, vysiras, a neni to o zboznovani zltej modly. Nemusis ho zboznovat, ale taky porad se do Rossiho nemusis srat - to je tvoje vysirani, uz to chapes? Pak ses presne na urovni , jak pises ty a ten druhej baca, tech zltek.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama