Komentáře k článku Testy MotoGP Jerez - 1. den zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Pondělí 25.listopadu 2019, 19:21

    Osobně bych na té 2. Avintií viděl raději toho Granada než Zarca. Brazílie by tam měla alespoň nějakého zástupce (zvýšená sledovanost v Brazílii, poslední jezdcem tam byl Alex Barros tuším) a hůř než Abraham by nejezdil. Zarco by se tam plácal půl roku, než by šel dělat k Suzuki a Aprilii, kde ještě nebyl a stejně kvalitní Francouz tam je Quartararo a ten Zarca totálně deklasoval, když byl úspěšnější ve své první sezóně než Zarco v MotoGP celkově. Navíc upřímně myslí si snad někdo, že by se dostal do továrního týmu Ducati ? Místo Petrucciho snad půjde v sezóně 2021 Miller nebo Bagnaia a Zarco by dostal možná tak šanci u Pramacu. Ducati má z čeho vybírat, tak fakt nevím, co si od nich slibuje.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 25.listopadu 2019, 19:38

    Beztak je vse kvuli dalsim VC Brna. Uz Dorna vidi, ze je to tady financne neusnosny,2020 bude posledni vc, tak proste se jim to hodilo do kramu, s Karlem, no a Zarco se k tomu proste nachomytnul. A tak to cely ruzne zakamuflovali, jakoze Lorenzo, Zarco, Abraham, roztocili posr.nej kolotoc.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Pondělí 25.listopadu 2019, 20:03

    Vidím to úplně stejně, bohužel!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Pondělí 25.listopadu 2019, 20:10

    To by mi více sedělo, že by nechali rozloučit Karla v Brně. Avintie ještě se Zarcem zapláče. Tipuji, že bude ještě horší než na KTM a bude jen brečet a pomlouva team.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 25.listopadu 2019, 20:34

    Mel by Granado zitra poradne zabrat, vzali by ho, a Zarco, s tim svym vymyslenim, by utrel hubu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Úterý 26.listopadu 2019, 08:50

    Jenže časově je Granado úplně někde jinde. Zarco je jezdecky určitě lepší. No a osud Brna je nejspíše opravdu rozhodnut. Už teď se do kalendáře tlačí nové okruhy pro rok 2021 a termíny nestačí. Každopádně pozitivní by na tom mělo být to, že by se WSBK mohly vrátit.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Úterý 26.listopadu 2019, 17:00

    Zarco má velkou smůlu, že se tak pěkně chytil (na jeho motorce) Quartararo. Fabio totiž jezdí minimálně stejně dobře, takže Francouze Dorna má a vyvíjet další zbytečný tlak na týmy nebudou. Dnes asi lituje, že se s Yamahou nedohodli na pokračování. Pokud se nestane zázrak, tak si podělal zbytek své jezdecké kariéry v MGP.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama