Reklama

Testy Moto2- a Moto3- ve Valencii

Sezóna 2019 má ještě pár dní čas, než se definitivně skončí. Testy ve Valencii snad budou mít větší štěstí na počasí, než předcházející testy kubatur Moto2- a Moto3- v Jerezu, kterým počasí vůbec nepřálo a pouze jen pršelo a pršelo...

Do konce testování sezóny 2019 chybějí ještě dva dny, týmy Moto2 a Moto3 doufají, že počasí z Jerezu se na okruhu Ricarda Torma ve Valencii nebude opakovat. Testovat by se mělo v pondělí a v úterý, vždy od 10:00 do 17:00.

Tým Angel Nieto v Moto2 se představí jak s nováčkem prostřední kubatury Aronem Canetem, tak s Hafizhem Syahrinem, který je nazpět po dvou sezónách v MotoGP. Uvidíme debut Marcose Ramíreze s motocyklem KALEX amerického týmu American Racing a rovněž bude debutovat Kasma Daniel Kasmayudin, nový člen týmu SAG. Na trati bude také mistrovský tým kubatury Moto2, EG 0.0 Marc VDS: Se dvěma nováčky a sice se Samem Lowesem a s jeho hodně překvapivým novým týmovým kolegou Augusto Fernándezem, který byl dodatečně povolán do týmu po odchodu a povýšení Alexe Márqueze do MotoGP. Nebude chybět ani tým Federal Oil Gresini s Ponsem a Bulegou, nebo FlexBox HP40 majitele Sita Ponse - s Baldassarrim a na zkoušku i Hectorem Garzo. Přítomen bude také tým Red Bull KTM Ajo (Martín-Nagashima) a Sky Racing Team VR46, se všemi čtyřmi jezdci v obou kubaturách.

V nejnižší objemové kubatuře jsou přihlášeny následující týmy: Estrella Galicia 0,0 s vítězem Grand Prix Valencie Sergio Garciou. CIP nahlásil jak už nově potvrzeného Darryna Bindera, tak rakouského nováčka Koflera. Italská stáj VNE Snipers se představí s Arbolinem a s naším Salačem. Max Racing Team bude pokračovat v práci na nové Husqvarně se sestavou Fenati a López.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama