Reklama

Testům Moto2 a Moto3 dnes v Mugellu nepřálo počasí

V pondělí po Grand Prix Itálie testovaly některé týmy Moto2 a Moto3 v Mugello. Testování se ale moc nevydařilo kvůli špatnému počasí.

Déšť, vítr a nízká teplota ovlivnily dnešní testování na 5,2 kilometrů dlouhém okruhu Autodromo del Mugello.

Ve svých boxech dnes zůstal tovární pilot Mahindry Francesco Bagnaia, zatímco majitel prvního a hodně nečekaného pódia a Rookie Fabio Di Giannantonio sice na trať vyjel, ale k nějakému smysluplnému testování se nedostal.

Na trať nevyjel ani Khairul Idham Pawi (Honda Team Asia), který včera hodně tvrdě havaroval a v boxu továrního týmu Red Bull KTM Ajo zůstal i lídr šampionátu Brad Binder.

Pád potkal kromě Itala Bulegy našeho Jakuba Kornfeila, naštěstí se obešel bez zranění.

Piloti Moto2 měli dnes pro Dunlop testovat nové pneumatiky do deště, ale třeba nový lídr této kubatury Sam Lowes odcestoval předčasně z okruhu.

Mezi týmy Moto3 chyběly RBA Racing (Gabriel Rodrigo a Juanfran Guevara), RW Racing (Livio Loi), 3570 Team Italia (Stefano Valtulini a Lorenzo Petrarca) a také Schedl Racing.

V kubatuře Moto2 odcestovali už včera domů Alex Rins a Edgar Pons (Team Paginas Amarillas HP40 od Sita Ponse), nebo Jesko Raffin (SAG-Team), který musel do školy. Raffinův týmový kolega Luis Salom se ale dnešního testu zúčastnil.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama