Reklama

Test Míry Popova a týmu DRT Racing

Dvoudenní test na okruhu v Misanu absolvoval český jezdec Míra Popov. Jednalo se o test s motocyklem Yamaha YZF R1 patřící českému týmu DRT Racing.

„DRT racing team se po ukončení sezóny 2015 usilovně celé čtyři měsíce snažil o vstup do Mistrovství světa, a to do kategorie superstock 1000, což se po dlouhých a složitých vyjednávání s promotérem a partnery povedlo. DRT racing team bude stát na startu této kategorie ryze jako český tým, protože jezdcem je dohodnut Miroslav Popov, který má zkušenosti ze závodů kategorie moto3 a moto2. Tato nová výzva je pro něj horkou novinkou stejně tak, jako pro celý team. Oficiální představení týmu proběhne koncem měsíce března.

Dne 10.3. - 13.3. proběhl první oficiální test sezóny 2016 v italském Misanu, kde došlo k seznámení jezdce s novým motocyklem. DRT racing team opět zůstal věrný jak jinak než značce Yamaha a motocyklu YZF R1, která je připravená pro kategorii FIM superstock 1000. Test se opravdu podařil a je zřejmé, že i přes změnu nového motocyklu se celý tým velmi rychle adaptoval“, píše se na facebookovém profilu DRT Racing.

Podrobnosti o testu a zda bude Míra Popov opravdu závodit v sezóně 2016 v seriálu STK FIM Cup 1000 ccm vám přineseme během následujících dnů.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama