Reklama

Team VR46 - Moto2: Bulega out, Pasini in, šance pro Aegertera

Dnešní italský sportovní deník Gazzetta dello Sport přinesl tři hodně překvapivé news, týkající se kubatury Moto2 a pilotů Aegertera, Pasiniho a především Bulegy.

Tým Forward se chystá oznámit angažmá švýcarského jezdce Dominiqua Aegertera, který bude v roce 2019 pilotem motocyklu MV Agusta F2. A jeho týmovým kolegou by se měl dle Gazzetta dello Sport stát Nicolo Bulega. Ten měl být jasným pilotem #2 v týmu SKY Racing Team VR46, ale...Valentino Rossi několik sezón investoval do Bulegy, ale jeho výsledky zůstaly hodně daleko za očekáváním...

Majitelem tohoto týmu je Valentino Rossi a jezdeckou #1 v této kubatuře jeho nevlastní bratr Luca Marini, o jehož ambicích na sezónu 2019 se dá říci pouze jediné: Po odchodu letošních protagonistů do MotoGP (Bagnaia, Oliveira, Mir, Quartararo) bude Luca Marini hodně vážným kandidátem na uvolněný trůn mistra světa prostřední kubatury.

K naplnění tohoto cíle ale potřebuje Marini vedle sebe zkušeného pilota, který mu cestičku za titulem «umete». A tím by měl být 33-letý Mattia Pasini. Tým VR46 už několik týdnů jedná s Mattiem Pasinim, a zdá se, že vše bude brzy oznámeno. Ostatně Giovanni Cuzari, týmový principál Forward Racing, se nechal slyšet: „Moc se mně líbí Nicolo...“.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama