Reklama

Sykes zůstává u BMW na sezónu 2020, kdo ale k němu?

Během pouhé poloviny sezóny 2019 se podařilo Tomu Sykesovi s novým motocyklem S10000RR dostat na stupně vítězů a tak zkušený Brit, mistr světa WorldSBK zůstává i nadále v továrním týmu Shauna Muira.

Kdo ale bude jeho týmovým kolegou v sezóně 2020? to by mělo být jasné nejpozději do konce srpna!

Současný pilot Markus Reiterberger ani ve své druhé sezóně jako stabilní pilot WorldSBK příliš neoslnil. V té Rookie sezóně 2017 obsadil až 20. místo a ani ta letošní zatím pro něho nevyznívá o moc lépe. Před letní přestávkou je až na 14. místě z 19 stabilních pilotů tohoto šampionátu, za ním jsou z fixních jezdců pouze zranění Eugene Laverty a Leon Camier, stejně jako soukromník Leandro Mercado a oba jezdci s motocykly Honda Delbianco a Kiyonari. Německý tovární pilot BMW byl pouze v Assenu odmávnut dvakrát v Top-6, a potom ještě jednou v Imole v Top-10 - a to je opravdu hodně málo na udržení v továrním týmu.

A o jeho místo mají v týmu Shaun Muir Racing BMW vedle Sykese zájem následující špičkoví piloti: Scott Redding (lídr šampionátu BSB), Eugene Laverty, Javier Fores, Bradley Smith a Dominique Aegerter (Moto2)...



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama