Komentáře k článku Stefan Pierer (KTM): Zarco je velké zklamání zpět na článek →

  • Nepřihlášený x Čtvrtek 09.května 2019, 09:40

    To i Lorenzo je velké zklamání...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Čtvrtek 09.května 2019, 11:20

    Připadne mi, že všichni vidí Zarca jako poloboha, ale historie hovoří jednoznačně. V obou předchozích sezónách měl na začátku super dva až tři závody, pak jezdil 8-15 fleky a v posledních závodech zase vylítl na pódium. KTMka nemá na to jezdit do Top8, o tom žádná, ale Zarco jako jezdec není dlouhodobě na úrovni MM93, MV25, AD04, VR46 ani JL99 (když se dobře vyspí). Spíš ho vidím jako jezdce, co se rve s 8-12 flek v šampionátu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 09.května 2019, 16:33

    Byla chyba, že šel zrovna tam, ale co nadělá. Teď má satelitní Yamahy tým, který s nimi umí a Tech3 jsou s KTM uplne ztracení... Bude zajímavé sledovat, jak se s KTM popere dál. Co se Lorenza týče, ten je taky úplně mimo. Doufám, že Zarca zachrání Moto2, jinak bude muset někam jinam (Možná WSBK, kde by to nebylo od věci - Tam beztak skončí i Petrucci, pokud Miller dostane sedačku u tovární ducati a podle počtu smlouv přijdou max 2 nováčci, jinak se bude muset smlouva u X jezdců rušit. Při nejhorším by mohl Zarco dostat Abrahámovu sedačku, jelikož letos ukázal, že na to nemá a porazil ho i Oliveira s Tech3 KTM)

    Reagovat
  • Nepřihlášený M P M Čtvrtek 09.května 2019, 18:35

    Georgio ma pravdu. Zarco neni spatnej pilot, ale na Top 5 stabilne proste nema (ani s jinou motorkou) . KTM neni Yamaha, ale je pravda, ze na uplne stejnym materialu , jezdi Oliveira proste lip. Ale zase Oli si nemusi zvykat na neco jinyho, sedi na prvni mgp motorce.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ugt3000 Čtvrtek 09.května 2019, 19:32

    Nevím, kde jste došli na to, že Oliveira jezdí líp než Zarco? Skore ze závodů je zatím 3 : 1 a o kvalifikacích se ani nebudu bavit... U Zarca je to problém zvyknout si na motorku. Navíc někdo vynesl jeho reakci, která nebyla určena pro veřejnost a vedení KTM muselo reagovat, aby nestratilo glanc. Zarco je prostě vynikající jezdec a problém je v KTM. Je to nejhorší motorka v poli, horší než Aprilia.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pátek 10.května 2019, 08:22

    Nevím, zda je KTM nejhorší motorka v poli, ale Aprilia udělala pokrok. Obě tyto značky tahají jen Espargarovi - Aleix Aprilii a Paul KTM. Zarco si na KTM furt zvyká a Aprilia pro Iannoneho není to pravé. Oba jsou skvělí jezdci, ale dostali blbou motorku. Iannone byl na Suzuki skvělý a doufám, že se k ní vrátí, byť jen do nějakého satelitní týmu, pokud jej Suzuki založí. Zarco se musí vzpamatovat, jinak špatně skončí a co se Oliveiry týče, ten si zvykat nemusí, jak bylo již řečeno. V KTM se orientuje už dlouho.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama