Komentáře k článku Souboj Alex Marquez - Brad Binder bude pokračovat i v MotoGP zpět na článek →

  • Nepřihlášený Úterý 03.prosince 2019, 16:43

    Testy jsou testy, to jo. Ale taky Repsol Honda je nejlepsi stroj v poli, a KTM je .... KTM.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 03.prosince 2019, 18:06

    KTM patří do Moto3, ale je fajn, že MotoGP není jen o Yamahách, Ducati a Hondách jako dřív. Návrat Suzuki a příchod Aprilie a KTM to alespoň trochu zpestřil

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Úterý 03.prosince 2019, 18:28

    Já bych KTM neházel pod vlak. Ti všímavější zjistili, že na testech měla KTM novej typ rámu, kterej byl už jen částečně instalatéřina (jestli jádro bylo deltabox nebo jak se to odborně zove, nebylo řečeno, ale asi jo). Nezapomínejte, že honda je nejmíň user-friendly stroj na startu a mrkvéz se vyjárřil, že nechce nejpohodlnější a nejovladatelnější motorku, ale chce tu nejrychlejší.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Úterý 03.prosince 2019, 18:56

    Já hlavně doufám, že se do boje o bednu začne pravidelně zapojovat Aprilia a KTM, zatím to je skoro furt 1. Honda, 2. Yamaha a 3. Ducati a sem tam se na bedně objeví Suzuki. No pořád lepší než Moto3 (Honda vs KTM) a příští rok v Moto2 samý Kalex až na 4 SpeedUpy a 2 NTS a MV Agusty :( KTM odcházet neměla.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 03.prosince 2019, 19:09

    Ja KTM nehazu pod vlak, taky bych rad, kdyby se zvedli, a stejne tak aprilka... Ale je to porad beh na dlouhou trat. Pol na tom uz umi, i si pochvaloval novinky na 2020, ale to se teprve uvidi, jak to ve finale bude.. :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Čtvrtek 05.prosince 2019, 16:28

    Brad je mi sympatičtější,ale s ohledem na nářadí, bych to neviděl jako souboj, který může Brad vyhrát. Něco mi ale říká, že Alex se bude hodně trápit a nebude to pro něj žádná výhra v loterii.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama