Komentáře k článku Saxoprint 2018: O Kornfeilovi se rozhodne na Masecu a na Spielbergu zpět na článek →

  • Nepřihlášený unavix Čtvrtek 06.července 2017, 18:36

    Němci jsou neskuteční šmejdi! Dokud měli k dispozici pouze šrot mahindra, tak byli velice rádi že jim vůbec podepsal jezdec Kornfeilova kalibru. Teď, když mají na příští rok jistou KTM, tak si vyskakujou a kladou Kornfeilovi podmínky? Měl by je poslat do prdele a odejít. Náckové sou pořád stejní a nikdy se nezmění!

    Reagovat
  • Nepřihlášený samsung Čtvrtek 06.července 2017, 23:24

    To je tedy síla,jaké si určujou podmínky.Vůbec Kubovi není co závidět.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 07.července 2017, 00:01

    No, měli by Kubovi děkovat za těch pár bodů, co získal. Sedět na tom jejich křápu já, vykašlal bych se jim na tom hned po prvnim závodě. Už tam bylo vidět, že se vedení před sezonou Mahhindry až moc přechvalovalo při vzpomínce na loňskej rok, kdy se neskutečně vytáhl Pecco. Jinak je to s Indama rok co rok stejný; "motorka" je pomalá a jenom na mokru se s ní dá něco zajet... Jinak, u prüstellu jsou asi samí parchanti.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Pátek 07.července 2017, 09:34

    Prüstel ma samozrejme pravdu a plne pravo na to.

    Kornfeil na nynejsi svetovy sampionat bohuzel nema, drzi ho tam jen penize.
    Za svou karieru se nikam neposunul, stagnuje. Ani tu rychlost v zatackach a na vode nema. Jetsurf mu pujde lip.
    A mluvit o nejakem kalibru v pripade Kornfeila, to chce opravdu velmi silne ruzove bryle. Nejzkusenejsi borec aby se rok co rok vytahoval v trenincich, kvalifikaci a zavodech za mladochama co drzi Moto3 riditka poprve v zivote, neblaznete. Nakladaji mu cim dal vic, nezavisle na tom co sedla.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 07.července 2017, 10:44

    To snad soudruzi z NDR nemyslí vážně ?!! Já když čtu ty Kubovi TZ tak se musím smát jak stále svaluje vinu jakoby na sebe , přitom jede na totálním střepu . Jo , není to pilot první pětky, to snad pochopí každý ale aby se plácal na úrovni 20 fleku , to snad ne . Vždyt na tom nikdo letos nic nezajel . A ASI ANI NEZAJEDE . Tato sezona je pro Kubu souhra špatných rozhodnutí .

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama