Komentáře k článku Salač vs. Hanika vs. Kornfeil zpět na článek →

  • Nepřihlášený Úterý 23.března 2021, 21:04

    Tento článek informuje o čem? Je to úvaha autora? Za jakým cílem? Že by pomsta za neposkytnutí rozhovoru? Objektivita má asi virus, nebo autor...tohle má kilometry daleko od novinařiny, ach jo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ChM Úterý 23.března 2021, 22:25

    Top5 ve Valencii, to byl top závod a Salač na to má! Jinak pane Mikšíku, vymetenou cestičku nemá nikdo! Škoda, že o tom víte prd a tyto články mají jediný cíl - ublížit, poškodit. Už jste tím znám, takže to zase takovej efekt mit nebude.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Noo jistee Úterý 23.března 2021, 23:05

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Středa 24.března 2021, 08:18

    Za mne objektivní statistika i když srovnávat jezdce v jiné době je těžké. Představte si jak by takový článek vypadal ve Španělsku srovnání desítek jezdců. Za mne je úspěšný Karel Hanika, po skončení účinkování v GP jede dál narozdíl od mnoha kteří když už se do GP nedostanou tak skončí. Jinak narozdil od mnoha jsou pro mne jednotlivé třídy GP rovnocenné, není žádný postup o " třídu výš ", i když chápu že marketing firmy Dorna je postavený na MotoGP.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 24.března 2021, 08:51

    Je uplně jedno jestli bednu udělá nebo ne. Pokud za něj zaplatí půjde do Moto2. Otázka peněz, ničeho jinýho ;)

    Reagovat
  • Nepřihlášený No jiste Středa 24.března 2021, 09:39

    Reagovat
  • Nepřihlášený Asyn Středa 24.března 2021, 11:55

    Jakub nám na moto3 vytvořil spoustu krásných zážitků, jeho jump se zapsal do historie 🙂 Karel byl na moto3 velkej už když tam vlezl a Filip je stejnej případ, třeba jako Raúl Fernandez, kterej nás myslím letos v moto2 příjemně překvapí. Filip by se měl co nejrychleji dostat do moto2. Moto3 jsou strašná řežba, plno pádů, strkanic. Dle mého názoru je největší talent posledních let Karel 🙂

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 24.března 2021, 17:56

    Přestože Kája dál ukazuje, že na velký motorce mu to prostě sedí, nikdy mě nepřestane mrzet, jak mu nevyšla ta štace v moto3... Když v roce 2013 ohlásili jeho vstup do MS, byl čerstvym šampionem RB rokkie cupu, mistrem Evropy a v rukou smlouva od Akiho Aja.. Až jsem z toho měl pocit, že máme novýho Marqueze... Nemůžu si pomoct... Dodneška mam v hlavě, jak jsem si tenkrát představoval jeho první bednu, vítězství a kam až to nakonec dotáhne... Je ale super, že se našel a že ho svět vytrvalostních závodů baví.. Krom toho nezapomínejme na jeho potenciál objevit se znovu ve WSBK. Byť odjel jen dva závody na okruhu, na kterym se tak trochu mazaly rozdíly mezi ostatními jezdci, uvedl se v nejlepším světle. Co se týče Kuby Kornfeila, fandil jsem mu roky. Jeho konzistence a časem i velká jezdecká vyzrálost na mě dělaly obří dojem. Stejně tak mě ale ohromnym způsobem mrzely jeho výroky a takovej ten jeho celkovej pohled: "Za všechno můžou ostatní... Oni jsou hloupě agresivní... I ty hrdinský kydy "Odcházim se vztyčenou hlavou", hned na to angažmá v motoE "Je to hodně zajímavá kategorie." a po neúspěchu zase "Kategorie MotoE pro mě nemá smysl." Prostě nestálý až infantilní názory.. Filipa Salače zatím nedokážu nijak hodnotit... Těžko říct, jakej je, zas tolik se neprojevuje, každopádně hlavní je, co letos předvede v závodech. Pasáž ve článku o vymetený cestičce se mi nezdá na místě. Každej si to oddřel a on to do toho MS dotáhl svejma výkonama v nižších kategoriích. To je holej fakt. Teď jenom aby potvrdil, co v něm je, protože talent má, dokáže bejt rychlej... Loni to nebylo dobrý a letos musí potvrdit, že má na to jezdit elitu. Koneckonců, třeba takovej Darryn Binder se taky dlouho otrkával a teď patří do špičky moto3.

    Reagovat
  • Nepřihlášený No jistee Středa 24.března 2021, 18:12

    Kellner: Řehacek zatial ziadny talent neni🤦🏻 Nemal by ste pouzivat slovo talent pretoze ani neviete co to znamena😉hlavne v motorizme....

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama