Komentáře k článku S Kubou Smržem nejen o jeho závodění u Guandaliniho zpět na článek →

  • Nepřihlášený Kubat Úterý 06.listopadu 2018, 20:00

    je skoda, ze nasi jezdci, kterych mame jako safranu, netahnoubza jeden provaz, ale duvody jsou v clanku uvedeny. co nechapu je, proc kuba komentuje vysi zaplaceneho podilu? byla snad dipredu nejaka smlouva, s castkou museli souhlasit obe strany. pokud ondra zaplatil, coz z clanku vyzniva ze ano, a druha strana nesplnula cast sve dohody, tak je vina vylozene na teto strane. navic to prohlaseni ondry mne neprislo buhvi jak ustepacne. no nakonec to vypafa, ze ceske barvy se po dlouhe dobe z sampionatu sbk uplne vytrati, coz me, kdo pamatuje casy jirky mrkyvky, docela mrzi

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nazor Úterý 06.listopadu 2018, 20:33

    Ondra nebyl podle meho “vyhozen”, ale proste uz s nim nechtel Guandalini spolupracovat. Vysledky spatny, neustala Ondrovo kritika na stranu tymu, takze se ani neni cemu divit. Kdo by chtel zamestnavat nekoho takoveho at jde o jakoukoliv praci. Nikde jsem necetl, ze by mu treba pomernou cast nechtel vratit a nebo se proste stale domlouvaji pres pravniky. Proc by mel byt hned spatny Guandalini? Taky jsem nekde cetl, ze Ondrovo kritika stala G. dost penez nebo snad prisel o nejake partnery, takze aby to nakonec nebylo tak, ze Ondra dluzu penize tymu. :-)) To uz je ale klasicka “pravni” bitva a kazdy bude mit svoji pravdu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený G Úterý 06.listopadu 2018, 20:58

    Hmm, a tak co - mel Ondra lhat, a vymyslet si, jaka je ta motorka super truper, a ze za to muze on, ze neumi jezdit? blbost. Proste ho to sralo, a a nedivim se mu. A navic , vzdy to rekl tak nejak v relativnim klidu, vylozene nikoho a nic nepomlouval. A ze prisel Guandalinni o nejaky sponzory? Ja se spis divim, ze ma jeste vubec nejakyho sponzora, z jejich pristupem k zavodum, a ke vsemu kolem... Bych ho vypakoval z celyho serialu SBK do prde.e . Akorat tam je pro srandu kralikum, a prani prachu, nic jinyho v tom snad nemuze byt.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Poserka Úterý 06.listopadu 2018, 23:27

    Ad komentář pana G.: Podívej se laskavě kolik dalších týmů jezdí stejnou plíseň jako guandalini a vykopej prosím tě i je. Nebo ti to je u ostatních, za které nejede čech, jedno? Maucta chytraci.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Voky Středa 07.listopadu 2018, 03:39

    Ondra je pomalej a hral si na jezdce WSBK. V Alpe ho Karel Hanika obklada na stejnym materialu jako prase! Vzdyt tam je rad, ze da top5. Bez penez od Fanyho by se s jeho vysledky do WSBK ani nepodival, takze presne jak napsal Kuba, chybi mu reapekt...!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Voky Středa 07.listopadu 2018, 03:40

    RESPEKT !

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Středa 07.listopadu 2018, 06:00

    Pokud je Guandalini ten špatný, tak si Ondra myslí, že je Jakub na jejich straně.. Bohužel jak už bylo řečeno - máme v podstatě jen Abrahama, Haniku, Kornfeila, Salače a Smrže s Ježkem a ještě se budou navzájem nenávidět ?...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 07.listopadu 2018, 06:51

    Ona je to otázka. A ne jedna. Česko je malý rybník a závodění dnes o egoismu a penězích, takže těžko čekat přátelské vztahy... Pokud měl Ondra ve smlouvě mlčenlivost apod nemá co kecat je zaměstnanec... Ovšem právě Kuba byl kdysi příčina proč Abaja st. odmítl dal podporovat jiné Čechy v motorkách...

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Středa 07.listopadu 2018, 08:18

    Všechna čest za krásnou karieru pana Jakuba Smrže...a teď nová role, manažer reprezentace, tak trochu divná funkce když vlastně žádná "repre" není, jen soukromí jezdci kteří jezdí za soukromé peníze své, svých rodičů, sponzorů. Pokud Autoklub zaplatí repre třeba do třídy SSP300 , třeba pro dva talenty závodění a přípravu, nejlépe na dva roky včetně celého vybavení, mechaniků a pod..pak snad by ten který to manažuje měl smysl..Bohužel pan jakub Smrž kterého si vážím neví co bude dál..ale kdo by to měl vědět!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 07.listopadu 2018, 09:11

    To, ze to nedal Ondra, mi je tak nejak vcelku jedno. Guandalini je fakt hrozivej tym- spatnej po vsech strankach- ale Jezek mi vzdycky pripadal spis nasazenej, aby i Cesko melo ve WSBK nejakyho jezdce. Kvalitativne mi pripadal dost nizko, nehlede na to, ze ani vystupovanim na me nijak nezapusobil. A jak tady nekdo rekl, Hanika X Jezek... NESROVNATELNY.

    Reagovat
  • Nepřihlášený pro poserku Středa 07.listopadu 2018, 18:35

    Ano, i jiny tymy jezdi tuzku, ale Guandalini je v tom TOP. Naprosto nejhorsi tym, kterej v sbk je. A jestli me to vadi u jinych tymu? Proc by melo. Jsem Cech, tak me samoze zajima ten tym, kde je nas clovek. A to, ze je pomalej, ok, Hanika je rychlejsi, ale nic to nemeni na tom, ze material od Gundaliniho je srot, jako svina. Bude rozhovor, a nekdo se te zepta co a jak - tak ty bys rekl - material je super, vse je perfektni, ale ja bohuzel neumim jezdit .- vse je moje vina... hmm, to urcite, voe..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sonik Středa 07.listopadu 2018, 20:50

    Kdyz jezdil Jezek za Barni stk 1000 tak v soukromem testu v Brne zajel 2,00 a mel tam nazuty supercorsa Pirelli,tak to me neprijde ,ze neumi ject a dalsi vec je ta,ze Kuba ,kdyz odchazel z Wsbk tak jsem cetl ,ze Guandalini mu dluzi prachy za celou sezonu ,tezko se v tom vyznat pravdu vy jen oni dva

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Středa 07.listopadu 2018, 21:07

    Není třeba problém Ježkovy rychlosti v tom, že jeho jezdecký styl (nalehnutí na nádrž) se hodí pouze pro Ducati a na jiných motocyklech to působí negativně. Názor některých odborníků, kterých si vážím co se týká jejich znalostí ohledně motocyklového závodění. Ostatně své největší úspěchy zajel Ježek právě s motocykly Ducati STK.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Středa 07.listopadu 2018, 21:15

    Mám Kubu rád jako jezdce, který toho ve WSBK hodně dokázal. Pokud jde ale o funkci managera reprezentace a managera juniorů ( M.Salač ), je potřeba si říct co od toho očekáváme, stanovit si základní strategii a hlavně na to zajistit peníze. Řeči, že někomu občas poradíme a zajedeme se osobně podívat jsou k ničemu. Takže, pokud to hoši s funkcemi myslí vážně, tak by si měli doplnit vzdělání ve sportovním managementu a marketinku a kriticky posoudit zda na to mají nejen předpoklady, ale i čas.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Hans Čtvrtek 08.listopadu 2018, 17:30

    Věřím Kubovi !

    Reagovat
  • Nepřihlášený MP Čtvrtek 08.listopadu 2018, 20:43

    Já taky, spíš Kuba! 👍🏻

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sycak Pátek 09.listopadu 2018, 01:10

    Za mne taky, verim Kubovi.

    Reagovat
  • Nepřihlášený bajker Pátek 09.listopadu 2018, 07:15

    pokus o nezaujatej rozhovor dvou kamaradu...fakt vtipny...vid Bosso ;))

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Pátek 09.listopadu 2018, 08:36

    Život mě naučil, že každá mince má dvě strany. Pravda je bude někde uprostřed....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nazor Neděle 11.listopadu 2018, 04:56

    To bajker: Hele otazky docela na telo a Smrz se s tim celkem popasoval. To, ze ted je z Jezka ubulanek a asi i docela machyrek, za to Smrzak asi moc nemuze. Smrz pomohl kdysi Jezkovi, letos Hanikovi....., jak to dopadlo bylo v jejich rukou a ne Smrze. Co Jezek nebo Hanika udelali pro nej nebo jakykoliv jiny cesky jezdec? Co ja vim, tak nikdo nic.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 12.listopadu 2018, 16:10

    Nechtěl jsem to číst a steajně jsem to nakonec udělal. Jakože jsem Jakubovi vždy fandil, tak teď z něj mám dojem, že přerostl sám sebe. Nehodnotím jeho funkci sportovně-politickou. Bafuňáře nesleduji. Co se hodnocení Ondřeje týče, tak je to jen a jen kydání hnoje. Netuším, co kde Ondra na svém Twiteru, či Facebooku vypisoval o Kubovi,ale tohle je trošku něco jiného. A abych své rozohnění dokončil, tak financování mezi Ondrou a Guandallinim není Jakubova starost. Kolik po Ondrovi tým požadoval, kolik tým dostal a co za to dostal Ondra? To je směrodatné! Tým sebral peníze za zbytek sezony a pápá- lálá. Férovka jako za maringotkou. Jestli by za to Smržův tým odjel sezonu ve Stockách, nebo v minibikách, je naprosto irelevantní a hlavně trapné.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Neděle 09.února 2020, 18:49

    Je škoda že Kuba nebodoval.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama