Reklama

RW Racing s NTS a se dvěma jezdci

Nizozemský tým RW Racing pojede v příští sezóně se šasím NTS v MS-Moto2 se dvěma jezdci, ale s kterými chce oznámit až v Aragónu.

Jestli zůstane Axel Pons, není vůbec jasné a jedná se o tom. Jedno je ale jisté, místo německého motocyklu Kalex bude RW Racing používat 2018 japonské šasí NTS, s kterým Japan Italy Racing Team (JiR) manažéra Lucy Montirona závodí od GP-Japonska 2014 ve španělském šampionátu CEV-Moto2 a v japonském šampionátu JP2.

Vloni se umístil Francouz Alan Techer s tímto motocyklem celkově třetí, letos s ním závodí úřadující šampion Steven Odendaal - aktuálně je třetí - a Japonec Hiroki Ono (8.).

Tím se zvětšil počet zúčastněných značek v MS-Moto2: V roce 2016 chyběly ještě Suter a KTM, nyní k nim přibude ještě NTS.

Manažer Jarno Janssen má na listině jezdeckých kandidátů několik jmen, přednost dostanou samozřejmě ti, kteří donesou peníze od sponzorů.

Jediný uvažovaný Nizozemec - Bo Bendsneyder - to ale nebude, ten podepsal v týmu Tech3 Hervé Poncharala a pojede s motocyklem Mistral 610.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama