Komentáře k článku Rozhovor s Filipem Salačem zpět na článek →

  • Nepřihlášený Plastky266 Úterý 29.prosince 2020, 08:43

    No velký jeho sponzor je každý z nás díky tomu co vyžral z rozpočtu... A zvláštní je, že měl. Problémy s oběma jezdci, se kterými sdílel tým, je otázka, v kom je chyba...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Úterý 29.prosince 2020, 09:06

    Na to, co jezdí za výsledky a předvádí ve většině závodů, by se měl chovat skromněji. A komunikace s médiemi by měla být základ...Neškodilo by mu zřejmě, aby absolvoval nějaké školení (pohovor), kde by mu to vysvětlili...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Úterý 29.prosince 2020, 09:54

    Ostatně i jeho telefonát Kubovi Kornfeilovi bezprostředně po závodě Moto3 Grand Prix Brna 2019 hodně napovídal o Salačových lidských "kvalitách", a to nemluvě o jeho IQ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený fullgas1 Úterý 29.prosince 2020, 10:49

    Cca pred týždňom sa mal ukázať v Gokart hale v Piešťanoch na ohvale... Hodne nešťastný spôsob komunikácie.

    Reagovat
  • Nepřihlášený stevo Úterý 29.prosince 2020, 11:42

    myslim ze 2021 nik s nim nepocita v GP cakam kedy sa to prevali

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 15:12

    A to mi přišel před cca rokem a něco normální, ale hned má nosánek nahoru a arogance je na vysoké úrovni...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 16:13

    Asi máte všichni pravdu,že Filip někdy nejedná více méně korektně vůči svým fanouškům a médiím, ale vůbec se nedivím,že odmítl odpovídat na otázky, které ho "napadají"...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 16:33

    Korektne se teda moc nechova, tak ale at se pak nedivi, to totiz vypovida o jeho povaze. Jak ho ty otazky napadaji? Realny otazky, na ktery mel prave odpovedet, a ne delat mrtvyho brouka. Rozmazlenej arogantni kluk, nic jinyho.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 19:32

    Tak sory pánové ale tento článek nemá se seriozní žurnalistikou nic společného. Urči tě se ty otázky daly formulovat nějak jinak, takto to vypadá jako napadání dotyčného. ani se nedivím že se na vás vybodl, udělal bych to samé.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 19:43

    Nezbývá než souhlasit. Pokud chci po někom rozhovor, tak to napíšu trochu lépe. Otázky jsou sice dány, ale řekl bych, že jak autor tohoto článku, tak Filip si nemají co vyčítat!!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 20:17

    Miksiku, tebe je tady skoda. :-)) Do Blesku s tebou. Uprimne, na podobny otazky bych taky neodpovidal! Ubohost!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 20:53

    Vůbec se Filipovi nedivím, že nechce odpovědět. Tohle je napadání a neseriózní otázky. Vlastně cely tenhle web je bulvár a ne web na kterém se dozvíme pravdivé a důležité věci o závodech.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 20:59

    Já s Filipem tedy rozhovor dělala 3 týdny zpět, a všechno bylo naprosto v pořádku. Vstřícnost, rychlost odpovědi a nemluvme o tom jak odpovídal. Kluk mě hodně překvapil na to, že je mu 19 let. Byt na jeho místě tak tento rozhovor také odmítnu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bedřich Raceboy Úterý 29.prosince 2020, 21:15

    Zdravím přátele, tenhle kluk je sice obrovský talent ale jak je namysleny to je hrůza 🤮. Už má na hlavě Red Bull takže si mysli ze má vyhráno 🤦‍♂️. Hrozné bych mu přál aby jel vpředu ale nemá proste na to, nosí do týmu obrovský prachy a je mu to k ničemu. Přijde mi ze úplně zapomněl jezdit na motorce a radši jezdí po Praze v mercedesu nebo BMW. Měl by si ho vzít pod svoje křídla například Lukáš Pešek nebo Jakub Kornfeil, podle mě by udelal nejlépe. Ale přeju mu jen to nejlepší.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Laik Úterý 29.prosince 2020, 21:31

    No mně ty otázky nepřijdou nějak drsné, prostě pokud má jezdec špatnou sezónu, tak musí počítat s tím, že se novinář zeptá, jak to, že takové výsledky, když kolega má jiné? To je u každého týmu, jezdce stejně ze stejného týmu porovnávají mezi sebou a chtějí vědět, proč jezdíš takto, když ten druhý jezdí takto?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 29.prosince 2020, 22:21

    Pesek a Kornfeil :-D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 30.prosince 2020, 09:44

    To je komické jak sem skočí jeden člověk a dá během hodiny X komentu aby nevypadalo vyznění pro Filipa tak špatně... Ovšem na takové úrovni, že si člověk říká, zda to sem cpe sám zhrzený Filip nebo nějaký tuplovany jouda :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 30.prosince 2020, 12:44

    Právě teď vysílali NovaSport1 pořad o Filipovi Salačovi, kde odpověděl téměř úplně na všechny otázky, které mu tady pan redaktor položil! Takže teď je zcela určitě jasné, že na vině byla urážlivá forma pokládaných otázek! Plastky, jediný v čem s tebou souhlasím a co se mě na Filipovi štvalo, bylo jeho tažení proti Kubovi..., ale kdoví kak to bylo doopravdy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený J. Středa 30.prosince 2020, 13:47

    To jak položil otázky pan Mikšík, to bych si ho na rozhovor pozval osobně, proplesknul bych ho a nikdy víc s ním nepromluvil. On Jirka (odmítám psát pan) profík nebyl nikdy, proto ho taky vyrazili z motorkari.cz za jeho excesy, který tam měl.

    Reagovat
  • Nepřihlášený M. Středa 30.prosince 2020, 16:28

    Bud se chces ptat a neco se dozvedet a nebo chces snizit vahu vysledku a uskodit... Ja Filipa chapu a zachoval bych se stejne!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Středa 30.prosince 2020, 17:06

    Tu reportáž na nově jsem viděl takhle si to RedBull asi představoval jak se odprezentovat s Filipem..nevim co by jim dalo odpovídat na tyhle otázky asi nic i když by mě odpovědi zajímali..redaktor to asi nepochopil že tohle je marketing redbullu ale český pobočky jedinej sportovec u nás kdo je pod RedBullem global je Ester Ledecka to je úspěch jako prase. MotoGP tu prakticky nikoho nezajímá a když se nejede v Brně toho prostoru v médiích budou mít ještě míň to je jasný..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bocjan Čtvrtek 31.prosince 2020, 14:13

    Že Miksikovo pisatelstvi nemá s novinařinou nic spolecnyho jde vidět u každyho článku o Rossim, tímhle PAN MISTR Mikšík klesl ještě o pořádnej kus níž 👌 Takhle pokladany otázky nemůže myslet vážně... Na motorkáři.cz udělali dobře že tě vypraskali ty lojzo

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Pátek 01.ledna 2021, 09:36

    To někoho pěkně nadzvedlo :D Ale Hele chce to trošku mít rozum, když už tady trolíš, na první pohled je poznat, že polovinu příspěvků psal jeden člověk ne zrovna vysokého IQ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Pátek 01.ledna 2021, 18:29

    Za sebe musim rict, ze bych asi take na ty otazky nechtel odpovidat. Asi tam bude mezi Bossem a Filipem nejaky problem. Pritom kdyz slo o rozhovory s Abajou, tak ty otazky byly s ohledem na jeho slabe vykony, mnohem vic v pohode. Kazdopadne "obrazek jsme si vsichni udelali".

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama