Reklama

Rozhodnutí u Aprilie už padlo?

Dle jezdeckého manažera Carlo Pernata se už Aprilia rozhodla, kdo bude jejím druhým pilotem v MS-MotoGP 2021, ačkoliv původně se mělo rozhodnout až po jarních testech.

Carlo Pernat byl v 90. letech sportovním ředitelem závodního oddělení továrny z Noale (Piaggio Group) a později soukromým manažerem pilotů, jako byli třeba Loris Capirossi, Marco Simoncelli, Héctor Barbera, Andrea Iannone a Enea Bastianini.

Dle «Radia Paddock» totiž Bradley Smith odmítl roli testovacího pilota u Aprilie, neboť Lorenzo Savadori bude druhým pilotem této italské stáje a týmovým kolegou Aleixe Esparagara. Aprilia nyní dle «GPOne.com» hledá usilovně nového testovacího pilota.

Aprilia zůstala v «premier class» jediným «concession teamem». Carlo Pernat také navrhl této italské továrně celkem překvapivě jako testovacího pilota 49-letého Maxe Biaggiho. Dle «Radia Paddock» by se měl stát testovacím pilotem Alex De Angelis.

Samozřejmě, že se diskutovalo i o jménu Andrea Doviziosa. Ovšem dle Pernata nebude «Dovi» závodit za gáži 1,5 milionu Euro a více peněz si zase Aprilia nemůže dovolit.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama