Komentáře k článku Rossi vede většinu sledovaných statistik zpět na článek →

  • Nepřihlášený Tom Sobota 08.prosince 2018, 22:16

    Jen ať si to užije, než ho MM definitivně vymaže ze všech rekordů :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 08.prosince 2018, 22:52

    jo, tak na to bych moc nespolihal. MM mozna bude nejakou dobu vyhravat, ale Morbidelli, a dalsi draci, jak se dostanou k dobrymu materialu, mu to budou za cas hodne znesnadnovat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 09.prosince 2018, 08:06

    A to jsem si myslel, že alespoň tady mají lidi k této Legendě úctu. Marquez nikdy nebude jako on, o to by se měla postarat mladší generace Morbidelli - Bagnaia - Miller - Mír - Martin a spol

    Reagovat
  • Nepřihlášený ;) Neděle 09.prosince 2018, 09:02

    O jake ucte mluvis? Sem se chodi vyzvracet zumpa (obou taboru) z motorkaru.cz, nebudou tu mit oponenturu ;) Souhlasim, Marc to bude mit kazdou sezonu tezsi. Letos dostal na stejnem matrosu Jorgeho, Vale verim ze nerekl posledni slovo a Maverick nebude chcit hrat treti housle - u obou to bude zalezet na Yamaze. Morbidelli, Rins, Miller, Bagnaia, pozdeji Mir (z tech co jiz jsou v GP class) se budou kazdou sezonu hlasiteji hlasit o slovo, material a prilezitosti na to dostanou (Ducati, Suzuki, Yamaha po odchodu Rossiho). Pokud neco Dorna nezesloni a bude se pokracovat v nastavenem trendu, cekaji nas velmi zajimave zavody v nasledujicich letech. Jedinej kdo to muze pokazit je Marc samotnej - pokud se dokaze hecnout a vsem dokazat ze je skutecne nejlepsi bez ohledu na konkurenci. Jedinou kankou za 2 sezony bude az Vale skonci, vek proste nezastavis, i kdyz se o to snazsi sec muze ;)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 09.prosince 2018, 09:51

    Všiml jsem si i toho, že tyto 3 stránky spolu se silniční motorky píšou úplné stejné články a komentují to ti samí lidé. Co už neděláme

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 09.prosince 2018, 13:36

    Marquez nikdy nebude ako on.....je lepší. Ja navrhujem tým žltým haterom,aby sa aspoň podpísali.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pacan Neděle 09.prosince 2018, 16:35

    Mas pravdu, Marquez nebude nikdy jako on - on na to totiz nema. A lepsi zatim opravdu neni. Podpis takhle dostacuje?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 09.prosince 2018, 18:36

    Marquez ho valcuje. Vo všetkom.Ale chápem,žltá láska je slepá.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dacan Neděle 09.prosince 2018, 18:57

    AZ ho prevalcuje, tak smeknu klobouk, jinak ne. A neni to u tebe cervena laska? To vis, kazdej fandi nekomu jinymu. Tak si fandi MM, a neser se do VR. Jednoduchy, jak facka, ze?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Neděle 09.prosince 2018, 22:30

    Ako objekt môjho fandenia sú mi obaja ukradnutí,lenže MM baví a Rossi je už trilobit,že? Keď to niekto nevidí,jeho vec..Len keď večne otravuje s rečami typu "MM nikdy nebude Ako VR",tak už je to trápne,že?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nacpan Neděle 09.prosince 2018, 23:31

    A vidis to, ze? Me se zda zase trápne, ze nekdo otravuje recami, ze MM bude lepsi, jako VR. Az bude bude, a treba taky ne. Proste nekoho ty sasku zase bavi VR, a MM je pro neho nezajimavej floutek. Chapes ten rozdil, ze kazdej z nich BAVI nekoho jinyho? Tak kdyz te Rossi nebavi, tak to neres, a neber si ho porad do huby, kdyz te vlastne vubec nezajima. Proc ho porad resis? Co je ti po tom, ze mu nekdo fandi? Nechces nahodou, aby lidi chodili vsichni stejne obleceni, a meli stejny nazory, na vsechno? Strupe, trapnej ses akorat ty.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Neděle 09.prosince 2018, 23:46

    Když se kouknu na ty tabulky, tak se mi zdá, že opravdová konkurence pro Rossiho přišla až s "mladou" krví (Pedrosa, Lorenzo, Stoner, Marquez). Podle nich Biaggi, Gibernau a ostatní neměli proti Rossimu potřebnou kvalitu a bylo pro něj snadnější vyhrávat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 10.prosince 2018, 08:50

    Je mi jedno,ku komu sa večer modlíš,ale ja len konštatujem fakty. Debata je voľná a komu se to nelíbí...... A myslím,že šaškov máš dosť doma...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama