Komentáře k článku Rossi nebo Lorenzo? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Doc Středa 29.listopadu 2017, 17:06

    A nutno podotknout, že Ital získal od vás body víc v sezóně, kdy byl nejlepším jezdcem Ducati a nikdo na tomto motocyklu nevyhrál ani ex Mistr světa Hayedn. Zatímco Španěluv kolega vyhrává na běžícím pasu a byl vicemistr. Takže z pohledu statistiky je Španěl nula... Pro vysvětlení zaujatym. Stejně logické jak tenhle článek. Nejde to srovnávat...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Rosho Středa 29.listopadu 2017, 18:15

    Lenže Ducati bola na rok 2011 kompletne prerobená podľa Rossiho požiadaviek, preto Hayden hral v tomto prípade druhé husle. Z pohľadu štatistiky je na tom o niečo lepšie ako Rossi, keďže má skoro rovnako bodov za sezónu a jedno druhé a dve tretie miesta naviac. Zaujímavé prepočty. ?

    Reagovat
  • Nepřihlášený MMM Středa 29.listopadu 2017, 18:43

    No nevim, jestli je dulezity jedno, dve, tri..a nevim kolik a jakych mist v cili, ale na konci sezony je to celkem jasny, , dle poctu bodu, ne? Neni treba nic pocitat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.listopadu 2017, 10:56

    Předělávalo se během obou sezón ne až tak před nimi. A na té staré jezdil špičkově jen Casey a dobře Abaja. Jak říkám to je jen úhel pohledu a zcela nesrovnatelny věci. Plus mínus předvedli oba stejně, tedy min než se čekalo... A jak píše kolega jediný co koho zajímá po pár letech je celkové pořadí a vyhrané závody...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.listopadu 2017, 22:28

    A těch bodů měl kdo kolik na konci sezóny pro porovnání ? :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 01.prosince 2017, 07:20

    Ty sezóny nejde vůbec porovnávat už z toho důvodu, že startovní pole je dneska díky pravidlům o hodně vyrovnanější. Rossi v první sezóně dojel minutu za vítězem a bylo z toho páté místo. V dnešním poli by se stejným odstupem vůbec nebodoval.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 01.prosince 2017, 09:37

    No, proste bych tak nejak rekl, ze oba dva celkove nic moc, a ty dva body ve prospech Rossiho jsou "nic", takze asi tak na stejno, proste ani jeden z nich se nepredvedl :-), tak jak se cekalo.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama