Komentáře k článku Romano Fenati: Proč si zaslouží druhou šanci zpět na článek →

  • Nepřihlášený A3 Pátek 14.září 2018, 11:10

    Konečně nestranný názor. Po závodě mělo proběhnout, slovy npor.Lukáše "..nastal čas na takových pár facek.." až by udělal kotrmelec, stopka na několik závodů a pokuta kolem 30.000,-€. Domnívám se, že by byl v takové lati, jak nikdy a byla by to dostatečná výstraha i pro ostatní. Současný mediální hon a trumfování se v titulcích motocyklových bulvárních médií a vyhrožujících úchylů na fb je děsivý a jeden nevěří, kolik se najde "spravedlivých", kteří by hned "popravovali"...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 14.září 2018, 11:43

    Jsem rád za jiný názor, i když argumenty jsou splacany páté přes deváté, nechybí obligátní výpad směr Rossi a spol. atd. Srovnává se nesrovnatelné, doba "pravěku" kdy se vše bralo jinak, optimalizace účetnictví a agresivní chování atd. Na druhou stranu ano, prerostlo to v hon na čarodějnice.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Tom Pátek 14.září 2018, 13:25

    Porad dokola ta sama trapna pohadka o Valencii a startu az z posledniho mista...I kdyby Rossi tehdy startoval z PP, tak lip jak ctvrty by stejne nedojel! Proste nemel na to rychlost, jako cely zaver sezony 2015! Nemluve o tom, ze kdyby nesundal Marca v Sepangu, ktery by dojel pochopitelne pred nim a 46 by mel timpadem jeste o par bodu min.

    Reagovat
  • Nepřihlášený vizi Pátek 14.září 2018, 15:45

    Neměl by dostat možnost závodit, je to psychopat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený fuj Pátek 14.září 2018, 16:43

    ty vole, co to je za clanek? Paty pres devaty, jablka a hrusky, Rossi a Marquez - naprosto jina situace, atd.... Nerozumim reci cloveka, kterej ten clanek nekde okopiroval, a pak nejak poskladal dohromady. Aha, to je ten pan, kterej nema rad Rossiho, pak uz to chapu. Pravda, Uccio mel tehdy vzit malyho Romanka na veceri, a nemel mu pak jeste koupit zmrzlinu? To ne toto....Takze vlastne z takovyho zmetka, se ted bude delat obet? To uz je jak ve zpravach na CT, sama korektnost...., ti spatni, jsou vlastne ublizeni, atd... FUJ...

    Reagovat
  • unknown Pátek 14.září 2018, 17:56

    Fenati ukončil svou jezdeckou kariéru.

    Reagovat
  • Nepřihlášený bajker Sobota 15.září 2018, 07:32

    stejne jako vetsina clanku zde, jedna se o pouhy preklad ze Speedweeku... http://m.speedweek.com/moto2/news/132662/Romano-Fenati-Warum-er-eine-zweite-Chance-verdient.html Tentokrat zde aspon neni tolik evidentni pouziti automatickeho prekladace, jako v jinych pripadech, kdy vety nedavaji smysl a nikdo je neopravi... speedweek je takovy motoristicky poloBlesk a J.Miksik potrebuje “sledovanost”, tak jde prave touhle cestou... Obcas se tu objevi informace drive nez na jinych ceskych serverech, ale jinak jde spise o otrocke preklady nebo o snahu vytvorit svuj bulvarni clanek, coz bylo videt treba na paradne neobjektivnich komentarich k ceskym prestupum ve WSBK - Jezek, Hanika, Smrz... Kde by pan Miksik do krve obhajoval sveho dlouholeteho kamarada...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Sobota 15.září 2018, 08:06

    Tom,tiež si to myslím. Lorenzo bol vtedy v obrovskej forme a Rossi mu už nedokázal vzdorovať. Tak si vymyslel "Príbeh o Austrálii". Chudák netušil,že si tým podpísal "rozsudok smrti". Vtedy sa Marquez rozhodol,že dedko titul nedá. A nedal. Trest za Sepang bol ale mierny. Chcelo to čiernu vlajku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Cacapan Sobota 15.září 2018, 11:13

    Co si tiez myslis? Rossi startoval z posledniho mista, a dojel na 4 . Ok, nekdo ho pustil, ovsem nekdo s nim nekolik kol bojoval, a tim padem mu ostatni ucukli.. Pokud by startoval z 1 , 2 rady, tak nemel Lorenzo a spol sanci. A cernou vlajku, myslis jako pro Marqueze? Za to, ze Rossiho schvalne provokoval, misto toho, aby mu ujel, a pak do neho schvalne najel ? Ok, souhlasim.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 15.září 2018, 11:29

    Souhlas

    Reagovat
  • Nepřihlášený Tom Sobota 15.září 2018, 14:49

    Capan: presne tak, Rossi dostal smesny trest, mel dostat bez pardonu black flag, nebo minimalne prujezd boxy, jako by to dostal kazdy jiny, kdo se nejmenuje pan Rossi! Kolik by potom dovezl bodu? Ale on nedostal nakonec ani ten start z posledni rady, ale jen trapny 2 tresny body a jen protoze uz mel jeden z minulosti, musel startovat posledni. V te Valencii jel v zavode o vterinu pomaleji, nez ti prvni tri pred nim, i kdyby startovat z PP, nedojel by lip nez ctvrty!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Sobota 15.září 2018, 20:04

    Počuli sme slovo Pána!😀

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama