Reklama

Red Bull Rookies Cup na okruhu Red Bull - 1. závod

Po vzájemné kolizi v prvním kole, kdy havarovali lídr šampionátu Can Öncü a s druhý v průběžném pořadí Aleix Vui, dokázal Ai Ogura vyhrát svůj první závod Rookies-Cupu na okruhu Red Bull Ring.

Ai Ogura vyhrál první závod Red Bull MotoGP Rookies Cupu ve Spielbergu, za ním skončili jeho japonští krajani Kazuki Masaki a Ryusei Yamanaka. Aleix Viu a Can Öncü byli odmávnuti v cíli - po kolizi v prvním kole - místa 10 a 14.

Český jezdec Filip Salač kvůli zranění v Rakousku nestartoval. Jak bohužel všichni víme, tak Filip Salač se zranil ve druhém kvalifikačním tréninku pro třetí závod MSJ-Moto3 na okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya a od té doby se po operaci u Dr. Mira z tohoto zranění (zlomená stehenní kost) zotavuje. Zkusil nastoupit do závodu Red Bull Rookies Cup na Masarykově okruhu v Brně, ale tento comeback byl hodně předčasný.

V celkové klasifikaci Red Bull Rookies Cupu je stále na čele 14-letý Turek Can Öncü, 10 bodů za ním je druhý Japonec Kazuki Masaki a 13 bodů ztrácí třetí Španěl Aleix Viu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama