Komentáře k článku Razgatlioglu pojede WorldSBK s Yamahou zpět na článek →

  • Nepřihlášený Josef Johanek Sobota 10.srpna 2019, 15:45

    Snad se v závodech oběví i David Kubán.

    Reagovat
  • Nepřihlášený X Sobota 10.srpna 2019, 16:23

    Možná tak v nějakém týmu ve WSSP300, ale ve WSSP600 a WSBK asi zase nikdo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Sobota 10.srpna 2019, 18:37

    To se musel Sofuoglu hodně rozhadat s Kawasaki..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Sobota 10.srpna 2019, 20:51

    Wow, gratuluji Kawasaki :D Haslam je hodný pejsek a až Reovi dojdou síly, jsou v koncích. Dobře jim tak :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Sobota 10.srpna 2019, 20:58

    Radsi bych ho videl jezdit na velbloudu, nez na Yamaze. Mezi zavody by ho mohl i ...., jak uz to muslimove nekdy delaji.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Snipex Sobota 10.srpna 2019, 21:52

    Duo vdMark + Razgatlioglu bude pekelně silné, a už se těším co příští rok předvedou. Pokud bude pokračovat i ten pomalý ale účinný růst SBK Yamahy, třeba to bude vyrovnaný boj s Reou už ve více závodech. btw co se týče Bautisty a Hondy, myslím si že si Alváro sice přivydělá, ale zahrabe se, Honda sice do nového motocyklu nasype neskutečně moc peněž, ale žádná sláva to podle mého nebude.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 11.srpna 2019, 00:08

    Snipex: Taky si to myslím, priorita Hondy je držet dominantní motocykl pod Marquezem v MotoGP a ne se starat o WSBK, které šlo poslední sezóny kvalitou dolů, tak snad to zachrání příští sezóna s více jezdci s více vyrovnaným polem. Jsem jeden z těch (jak by mě někteří nazvali) “Chytráků”, kteří tvrdí, že dominantní jezdci nebo týmy kazí zážitek ze závodění a kvůli jejich dominanci jde kvalita a sledovanost dolů. (MotoGP - Marquez, WSBK - Rea, Formule 1 - Lewis Hamilton) atd. Nicméně spíš si myslím, že to, jak si repsol Honda v MotoGP vede, je JEN zásluhou Marqueze, ale rád bych ho viděl i v jiném týmu (KTM / Suzuki), jelikož Honda je na výsluní až moc dlouho, ale ví, že Marquez je pro jejich úspěch klíčový. To se o Kawasaki říct nedá - Ti ztratili Razgatlioglua a rozhodli si nechat Reu, který brzy ztratí formu a Haslama, který je věčná týmová 2. Nicméně Rea by mohl být jako Shane Byrne, který ve svém věku ještě minulý rok dominoval i v BSB, než se vážně zranil, takže tím, že brzy ztratí formu, bych si zase tak jistý nebyl.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama