Komentáře k článku Quartararův vítězný double zpět na článek →

  • Nepřihlášený Timo Neděle 26.července 2020, 16:26

    Quartararo a Vinales jsou strašně rychlý ale jen když jedou sami. Ve skupině když se jim nepodaří start ještě neumí jít rychle dopředu na brzdy i když jsou o půl vteřiny rychlejší. Ale ani se Marquezovi nedivím že se chce vrátit zuby nechty když vidí Quartarara v jaké je formě a navíc mu bere už i pole position. Jerez v červenci doufám že to bylo naposled - extrémní závod. Brno ani RedBull nebude pro Quartarara žádnou překážkou Petronas je skvělej tým Rossi se má na co těšit neměl by nikdo odejít k Monsteru.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 26.července 2020, 20:00

    V okamžiku, když jel Quartararo pryč, tak to Rossi pěkně zašpuntoval, prostě nestačil. Jinak měl velké štěstí, že Peccovi odešel motor, na ty nejlepší už nemá Vale rychlost, ovšem je schopen svými zkušenostmi hodně nahradit, viz souboj s Viňalesem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 26.července 2020, 20:03

    Až se vrátí uzdravený Rins, tak nás čekají skvělé souboje Marquez, Quartararo, Rins a na některých tratích (Spielberg aj.) ještě Dovizioso.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 26.července 2020, 20:28

    Bez Marqueze to je konečně zábavná podívaná, tak snad si dá ještě v Brně pauzu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Pondělí 27.července 2020, 09:11

    Fabio na Yamaze je v současnosti jedinej kdo může konkurovat M.Marquezovi, který si jede vlastní ligu. To vidí všichni.
    Maverick je rychlej jen na jedno kolo, jak už Timo psal výše, když jede sám.
    Valeho všichni odepsali již předloni (a někteří i dřív), je vidět že už nemá rychlost na ty nejlepší, přesto se přes něj nemohl Vinales dostat a povedlo se mu to až po Valeho chybě (několikáté v jejich souboji). Přesto Vale zaslouží uznání jak v jeho letech konkuruje o generaci mladším.
    Dovi už to má taky zapár, Miller s Bagnaiou ukazují proč Ducati nechtěla Dovimu dát peníze které Dovi požadoval a proč nedostal smlouvu Danilo Petrucci. Dovi bude vozit body do týmového hodnocení ale na souboje o vítězství proti MM93 a FQ20 to nebude.
    Dobře zajel Nakagami a přes zimu zapracovala KTM, Honda ví proč chtěla Pola Espargara do tymu.
    Je škoda že se zranil Rins, ten má mnohem větší potenciál než Maverick, musí zůstat zdravej a mít konkurenceschopnou Suzuki.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Pondělí 27.července 2020, 11:59

    Doviho bych neodepisoval je po operaci klíční kosti a v Jerezu se jim nikdy moc nedařilo počkej na Brno a RedBull loni tam byl druhý a první má ztrátu jen 24 bodů..Zato Petrucci je zklamání velké..Byly to jen dva specifický závody..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jirka Úterý 28.července 2020, 17:33

    Taky si myslím, že Dovi se teprve rozjíždí a pořádný tempo ukáže až v Brně nebo v Rakousku.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama