Reklama

Puccetti: West, De Angelis nebo Guintoli?

Zranění Randyho Krummenachera mu nedovolí dokončit letošní sezónu WorldSBK za tým Puccetti Kawasaki! A jelikož Švýcar stejně v tomto týmu končí a příští rok pojede WorldSSP s motocyklem Yamaha, tak se usilovně hledá náhradník.

V podstatě pozdě odkryté zranění zápěstí (zlomenina) švýcarského jezdce «Krummiho» v jeho Rookie sezóně WorldSBK donutilo majitele stejnojmenného týmu Manuela Puccettiho hledat pro zbytek sezóny - závodní víkendy v Portimau, Magny Cours, Jerezu a Losailu (celkem 8 jízd) - náhradníka.

Pilot Kawasaki havaroval během třetího volného tréninku před třemi týdny na Lausitzringu. Po důkladném vyšetření u Dr. Nagyho na klinice Balgrist v Curychu byla zjištěna zlomenina pravého zápěstí a poškození šlach.

Ve skutečnosti přicházejí v úvahu jako náhradníci za Curyšana pouze tři jezdci: ex-mistr světa Francouz Sylvain Guintoli (35 let), San Mariňan Alex de Angelis (33) a Australan Anthony West (36).

Rozhodnutí by mělo padnout v nejbližších hodinách, ze hry nejspíše vypadne Francouz Guintoli, který je vázán smlouvou v BSB a termíny dvou závodů WorldSBK v Portimao a Magny Cours se překrývají.

Australan Anthony West letos stálé angažmá vůbec neměl a San Mariňan Alex de Angelis byl vyhozen od Pederciniho během letní přestávky.

Kdo tedy bude pilotovat Krummiho motocykl Kawasaki ZX-10RR, se jistě brzy dozvíme.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama