Komentáře k článku Proč manažer týmu Jakub Smrž musel vsadit na dva Španěly zpět na článek →

  • Nepřihlášený Dermy Pondělí 05.dubna 2021, 14:45

    Jednoduchá odpověď: 1 Euro je pořád 25 CZK

    Reagovat
  • Nepřihlášený insider Úterý 06.dubna 2021, 09:21

    Přesně tak, snažil se pátrat mezi českými jezdci kdo by mohl přinést peníze do týmu, ale bohužel nenašel nikoho s vhodným balíkem peněz. Nic víc, nic míň. Kdyby to alespoň řekl narovinu a zachoval se jako chlap, jenže to se dnes ve společnosti nenosí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Karel Úterý 06.dubna 2021, 23:34

    Insajdre, jak do tymu? Snad donest penize alespon na castecne pokryti vlastnich nakladu na zavodeni. Preci jen blbec si muze myslet, ze Smrz bude cizim klukum platit pokus o jejich karierni vzestup. To by prisel na hul.... :-D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Středa 07.dubna 2021, 14:09

    To Karel: jak platit pokus o kariérní růst ? Na úrovni MS už mají jezdit ti, kteří něco umí ! A jak říká jeden super manager fotbalového týmu: co je vám platnej pytel peněz, když chlap neumí kopnout do balónu. Vem si třeba skokana do výšky, kterej je sice v balíku a skočí max 2 metry. Takže buď je motosport sport jako každej jinej, tudíž dokáže ze svýho středu vyselektovat sportovce s nejvyšší výkonností, nebo je potřeba na rovinu konstatovat, že je to hobby pro ty, kteří na to mají. Mimochodem Matěj i Kuba Smržovi byli zapřísáhlí nepřátelé toho, aby jezdci nosili peníze do týmů.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Středa 07.dubna 2021, 22:30

    Glosator: Mam prakticky stejny nazor. Take tam ctu mezi radky neco podobneho. Asi by udelal lepe, kdyby rekl, ze zadny z nasich borcu nemel potrebny budget. Bohuzel kvalita jezdce zdaleka ne vzdy koreluje s jeho schopnosti uhradit sve zavodeni.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 08.dubna 2021, 07:23

    Je to predevsim o vykonnosti. Tu mel pouze Konig a Salac..., zbytek na MS nemel a na vysledcich to bylo jasne videt. Spanel na stejne motorce jede top5! Takze problem bych jinde nehledal. A chapu Smrze, treti sezonu bez vysledku a aby se mu kazdej smal ze je to netalent... ani bych se na to nevykaslal byt na jeho miste. Jo a penize do tymu nesi 90% jezdcu na celem svete, to je klasika. :-(

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Čtvrtek 08.dubna 2021, 23:22

    Talent najdes jen kdyz hledas. U nas jich je jiste mene, nez ve Spanelach, ale take mame mene tymu v MS.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama