Reklama

Přepracovaný kalendář CEV-Repsol 2020

Nedávno uveřejněný kalendář šampionátu CEV-Repsol byl rozšířen a upraven. Novinkou je, že se bude během jednoho závodního víkendu závodit celkem třikrát, tedy jak v sobotu, tak v neděli. Přinášíme vám aktuální podobu kalendáře.

Byly přidány celkem tři závodní víkendy, kdy se bude vždy závodit jak v sobotu, tak v neděli: Jerez 29. a 30. srpna, Aragón 3. a 4. října a Valencia 31. října a 1. listopadu.

Při těchto dvojitých závodech bude následující časový harmonogram: ve středu a ve čtvrtek budou oficiální testovací tréninky, v pátek potom Qualifying, sobota a neděle bude patřit závodům. A v některých případech se pojede dohromady celkem třikrát, tedy o 75 bodů.

Naopak vypadl závod v Misanu, plánovaný během Grand Prix San Marina (12. září), kde se měl konat pouze jeden závod Moto3. === Kalendář CEV-Repsol 2020===

7. července, Circuito do Estoril: MSJ-Moto3; ME-Moto2 (2 závody), European Talent Cup (2 závody), závody se konají v úterý

13. července, Autódromo Algarve (Portimao): MSJ-Moto3; ME-Moto2 (2 závody), European Talent Cup, závody se konají v pondělí.

29. srpna, Circuito de Jerez: MSJ-Moto3; ME-Moto2; European Talent Cup (2 závody)

30. srpna, Circuito de Jerez: MSJ-Moto3 (2 závody); ME-Moto2; European Talent Cup

3. října, MotorLand Aragón: MSJ-Moto3; ME-Moto2; European Talent Cup (2 závody)

4. října, MotorLand Aragón: MSJ-Moto3 (2 závody); ME-Moto2 (2 závody); European Talent Cup

31. října, Circuit Ricardo Tormo (Valencia): MSJ-Moto3; ME-Moto2, European Talent Cup

1. listopadu, Circuit Ricardo Tormo (Valencia): MSJ-Moto3 (2 závody); ME-Moto2; European Talent Cup



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama