Komentáře k článku Pre Le Mans - MotoGP: Marquez má jen jednoho soupeře zpět na článek →

  • Nepřihlášený Capan Středa 15.května 2019, 12:33

    Takéto články mi na MCZ chýbajú.Píšem to už dávno,že Marquez je,zatiaľ,to najlepšie,čo na tejto planéte jazdilo. Píšem to vecne,bez emócií,len sucho konštatujem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Středa 15.května 2019, 13:28

    To Capan: Děkujeme za pochvalu, já třeba hlavně fandím jinému jezdci, ale uznávám, že MM93 je úplně někde jinde.

    Reagovat
  • Nepřihlášený xxx Středa 15.května 2019, 14:25

    Capan, na mcz porad pises, ze redaktori jsou zluti, no, a tady jsou zase hnedi... Proto ti to chybi na mcz. Tak chod pouze sem, a nemusis se pak rozcilovat, na mcz. A ver tomu, ze budou vsichni spokojeni :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 15.května 2019, 16:27

    Aspoň si napíš nick,ako máš na MCZ,čoho sa bojíš?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 15.května 2019, 16:31

    Nech sú hnedí,alebo žltí,hlavne aby neboli " politicky korektní".

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 15.května 2019, 16:46

    MCZ, na to že slúžia žltej modle,nie sú až takí zlí. Síce sa tam môže beztrestne oplzlo nadávať na Rossiho oponentov,dokonca sám Jarda sa pripojí,alebo začnú urážať mňa a ja im to vraciam,ban dostanem len ja. Ale vyhrážali sa mi na doživotie a mábam to len na dva mesiace. Myslím,že je to férové a cením si to. Mám tých žltých chalanov rád,čo ti poviem...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 15.května 2019, 17:04

    Bosso a ja by som sa vôbec nenahneval,keby titul dal Rins. To je ale,asi, utópia.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Středa 15.května 2019, 17:17

    Alex Rins má velkou šanci skončit celkově v Top-3, určitě bych mu to přál. Názor odborníků je ten, že Suzuki má konečně výborného testovacího jezdce (Sylvain Guintoli), který je schopen jezdit hodně rychle a přitom už nemá ambice dostat se nazpět do paddocku MotoGP jako stabilní jezdec - což třeba stále chce hlava nehlava Stefan Bradl u HRC, Bradley Smith v Aprilii atd.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Středa 15.května 2019, 18:22

    Čítal som raz dávnejšie v nejakom časopise zaujímavý rozhovor s testovacím jazdcom. Tuším to bol práve on. Hovoril tam o tom, že hlavnou úlohou testovača je odjazdiť čo najviac, v každom počasí a čo najvyrovnanejším tempom.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Středa 15.května 2019, 18:39

    Štefan Bradl by si návrat zasloužil. Smith na to “nemá”, ale v Moto2 by mohl být jako hodně dobrý britský jezdec. Co se bývalých jezdců týče tak doufám, že se do Moto2 vrátí jezdci jako Folger, který ještě neřekl své poslední slovo. Redding asi zůstane v BSB, kde jezdí hodně dobře. K tomu Bradlovi bych ještě dodal, že ta šance je hodně malá - Honda by musela mít další tým a odchod Lorenza zatím moc reálné nevypadá. Kdyby se to stalo, jeden ze scénářů by byl, že by na jeho místo šel Nakagami a místo Nakagamiho Bradl. Jsem zvědavý na nováčky na příští sezónu, jelikož je většina místo obsazena. Petronas Yamaha si Quartarara a Morbidelliho nechá určitě, Idemitsu LCR Honda Nakagamiho taky a v tom případě je volno jen u Tech3 (Syahrinovo místo) a možná někdo u tovární KTM. Ohledně KTM se spekuluje, že se Oliveira přesune do továrního týmu a Zarco do Tech 3, vše by mělo být jasnější během pár týdnů.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Středa 15.května 2019, 19:49

    Tedka zacinaj okruhy Ducati Marquez se ma na co tesit..Yamahy skvelej zaver v Jerezu..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 16.května 2019, 06:23

    Marquez sa určite teší,stačí sa naňho pozrieť. Je ako naspeedovaná veverička😄. Každým rokom sa zlepšuje,takže okruhy Ducati sa môžu stať okruhmi Hondy.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama