Reklama

Portimao body Smržovi nepřineslo

Ani v jednom ze dvou portugalských závodů se nepodařilo Jakubu Smržovi nejen bodovat, ale ani jednou neuviděl šachovnicový praporek. A proč to tak dopadlo, vám prozradí Jakub Smrž sám.

#98 Kuba Smrž po dnešním závodě: “Byť to ani dneska nedopadlo, tak co se týče progresu, cely víkend hodnotíme kladně a splnil se účel připravit sebe a motorku na Magny Cours. Na dnešek jsme do warm upu udělali změny, což fungovalo lépe a nakonec i do závodu jsme provedli změny stejným směrem. V zásadě jsme pracovali především na nastavení motorové brzdy a podvozku. Do závodu se mi i přes nefunkční launch control povedl start a od začátku jsem se držel skupiny, která se postupně trhala. Nakonec jsem zůstal pověšený za PJ Jacobsenem, ale každým kolem mi motorka padala víc z ruky, takže než abych musel zpomalit a dokroužil s odstupem poslední, zajel jsem do boxů. Potřebovali jsme posbírat data a vytvořit si základní nastavení, což se povedlo a závodní časy nakonec byly celkem slušný.

Nyní se musím zdravotně připravit na další závod a tým musí připravit další potřebné změny. Snad se nám i povede vymyslet něco s výkonem, protože ztrácíme na maximálce. Jsem ale přesvědčený, že půjde s jezdci jako Hernandez, Jacobsen, Ramos, Mercado a Gagne závodit a porážet je. Vzhledem k tomu, že to byl první víkend, navíc po zranění a rozhodně ne fit, ztráta v druhém závodě byla jen několik desetin na kolo. Díky všem za podporu a už se těším do Magny Cours!!!”



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama