Reklama

Pole position v Jerezu získali také Caricasulo, Garcia a Reiterberger

Ital Federico Caricasulo (WorldSSP), Španěl Marc Garcia (WorldSSP300) a Němec Markus Reiterberger (ME-STK 1000) jsou dnešními vítězi v boji o Pole Position ve svých kubaturách.

Lídr šampionátu WorldSSP Lucas Mahias ztratil v Jerezu nervy a v Superpole 2 havaroval a propásl tak první řadu startovního roštu. Tu si vyjeli Federico Caricasulo časem 1.43,285 min, Jules Cluzel - ten ztratil 49/1000 sec - a Sheridan Morais. Lídr šampionátu Lucas Mahias - vede o 32 bodů před značkovým kolegou Sheridanem Moraisem - vyjede do nedělního závodu z druhé řady a z 5. pozice na gridu, což je velmi dobrá výchozí pozice. Před ním se umístil ještě na místě 4. US-Boy PJ Jacobsen s motocyklem MV Agusta F3 675. Top-6 doplnil a ve druhé řadě ještě uvidíme Anthonyho Westa, který postoupil z Superpole 1.

Pro poslední závod premiérové sezóny MS-Supersport 300 získal lídr šampionátu Marc Garcia (Yamaha) Pole-Position a vyjel si tak perfektní pozici pro finálový závod. in die perfekte Position. Vedle Garcii bude stát týmový kolega Dani Valle, a při své závodní premiéře také Omar Bonoli (KTM RC390). Velmi dobrou kvalifikaci absolvovala Ana Carrasco (Kawasaki) - ta uzavřela Top-5.

V kubatuře ME-Superstock-1000 byl dnes nejrychlejším Markus Reiterberger s motocyklem BMW s časem 1:42,113 min. Vedle něho uvidíme svěřence Baylisse Mike Jonase (Aruba Ducati) a Roberto Tamburiniho (Yamaha).

V Jerezu se bude rozhodovat o titulu mistra Evropy mezi lídrem, kterým je Michael Ruben Rinaldi (Ducati) - 14. místo v Qualifying, dále je v hře Florian Marino (Yamaha) - 5. místo na startovním roštu a také Toprak Razgatlioglu (Kawasaki) - 12. místo gridu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama