Reklama

PJ Jacobsen místo Camiera

Zraněného Leona Camiera v továrním týmu HRC pro kultovní vytrvalecký závod Coca Cola Suzuka 8 hours 2018 nahradí americký jezdec PJ Jacobsen. Jacobsen měl původně závodit za tým HRC-PRO Honda.

HRC angažovala PJ Jacobsena místo Leona Camiera a ten tak bude týmovým kolegou dvou Japonců: Takumi Takahashiho a Takaaki Nakagamiho v sedle továrního motocyklu Honda CBR 1000RRW v týmu Red Bull Honda with Japan Post.

PJ Jacobsen závodí v MS-Superbike za tým Triple M Racing s motocyklem Honda Fireblade a je tedy tím správným náhradníkem.

Tento americký jezdec už závodil na 8 hodinovce v Suzuce 2016 za tým FCC TSR Honda, takže by pro něho neměl být velký problém přizpůsobit se závodění v oficiálním továrním týmu Honda Racing Corporation.

Místo Patricka Jacobsena v týmu MuSASHi HARC-PRO Honda pojede zkušený Randy De Puniet, který také startuje v šampionátu FIM EWC za stáj Kawasaki SRC.

RDP tak bude třetím jezdcem ve stáji MuSASHi HARC-PRO Honda, jeho týmovými kolegy budou Dominique Aegerter a Ryo Mizuno (aktuální šampion All Japan J-GP2) a všichni tři pojedou s motocyklem CBR 1000RR #634.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama