Komentáře k článku Oliver König jen vteřinu za traťovým rekordem zpět na článek →

  • Nepřihlášený Ten co ví Pondělí 15.dubna 2019, 09:01

    Ano, progres je evidentní. Kvalifikace do závodu!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Pondělí 15.dubna 2019, 10:09

    Buďme za Olivera rádi. Časy kdy Hanika bodoval a my si toho až tak moc navážili jsou pryč. Salač, který jezdil od mala ve Španělsku a měl super podmínky zdaleka není takový talent jako K.H., Oliver je slušný průměr, o Vojtovi Schwarzovi doposud skoro nikdo ani nevěděl, ale všichni mají schopnost sehnat dostatečný budget na to aby mohli jezdit ve světě. Tak jim to přejme.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 15.dubna 2019, 10:33

    Tak nevidel bych jen kvalifikaci, ale i odjety zavod, ano dojel vzadu, ale kdo se dival vi, ze se to tam roztrhlo po dost velke rane tri jezdcu pred Oliverem a vzhledem k te dire uz to sjet neslo, skupinaka se proste vzajemne taha, jasne o tom vypovida poradi v poslednim kole versus v cili - Oliver udelal kus prace.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Josef Johánek Pondělí 15.dubna 2019, 16:48

    Paráda.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Úterý 16.dubna 2019, 08:36

    Osobně nevidím důvod skákat tři metry do vzduchu, ale je to první vlaštovka. Přál bych si, aby to šlo výsledkově nahoru, ale závěry budeme moct dělat až tak v půlce sezóny.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 16.dubna 2019, 12:22

    Georgio - konecne normalni nazor/komentar, ano, hodnotit neco po dvou zavodech u tymu, ktery vznikl za tri mesice a vse se uci, je hodne predcasne, verim, ze to pujde nahoru

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama