Reklama

O pohár Zbyňka Havrdy

Nadcházející víkend se konají na S-Drive Polygonu v Hradci Králové motocyklové závody «O pohár Zbyňka Havrdy». Pojede se ve všech klasických kubaturách: PČR Klasik, SPP125, CRR250, do 600, nad 600, MČR Supermono, V-Twin, GP a SPP125.

V kubatuře SP125 jsou třeba přihlášeni Michal Vecko nebo Pavel Nechanický (oba Aprilia). O kubaturu výš, tedy GP 125 a 250 pojedou třeba Oldřich Podlipný nebo Michal Savinkov (Honda). Hodně početné bude startovní pole kubatury MČR - Twin. Na pořadu bude pochopitelně i kubatura MČR - Supermono. V PČR do 600 uvidíme třeba Michala Vecka (Honda), nebo Petra Wiesenbergra (Yamaha), který nedávno závodil skvěle v IRRC v Hořicích a nebude chybět ani Richard Sedlák (Yamaha) a dlouholetý účastník šampionátu IRRC Petr Košťál. V královské kubatuře SST 1000 a SBK pojedou naši nejlepší současní jezdci Michal Prášek (BMW) z Alpe Adria, Josef Lukšík, Aleš Nechvátal (Yamaha), nebo letošní objev IRRC Tomáš Borovka (Yamaha).

I když už uzávěrka přihlášek uplynula, tak přijet může každý, kdo chce a bude přijat za standartních podmínek. Pokud by někdo neměl potvrzenou přihlášku, nebo se nenašel na startovní listině, tak může zavolat a přímo svůj problém vyřešit.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama