Reklama

Nové talenty v VR46 Master Camp

Šest nových talentů přijelo do italské Cattolicy, aby se zúčastnilo už čtvrtého tréninkového tábora «VR46 Master Camp» který pořádá Superstar z MotoGP Valentino Rossi.

Potom, co třetí pokračování VR46 Master Camp - pořádané Valentinem Rossim a Yamahou - úspěšně proběhlo v měsíci květnu, tak nyní se smí dalších šest talentů zúčastnit v italské Cattolice pětidenního intenzivního výcvikového tábora.

V neděli proběhlo seznámení se základními pravidly tohoto campu, s kterými je seznámil VR46 Riders Academy-Director Alessio 'Uccio' Salucci.

Tentokráte se zúčastní talentovaní motocykloví závodníci z Itálie, Francie, Finska, Brazílie, Ukrajiny a Nizozemí: Jsou to teenageři Alfonso Coppola (19), Enzo De La Vega (17), dívka Kimi Patova (15), Mykyta Kalinin (18), Renzo Ferreira (15) a Robert Schotman, na které čeká nejen intenzivní tréninkový program, ale také teoretická a praktická výuka.

Teoretické znalosti bude přednášet Pietro Caprara, technický Direktor a Crewchief týmu Sky Racing Team VR46. Praktické lekce na závodní dráze pak budou předvádět piloti z MS: Franco Morbidelli, Francesco Bagnaia, Andrea Migno Nicolo Bulega a šampion Flat-Track Marco Belli.

Praktické tréninky proběhnou nejen v tréninkovém centru «VR46 Motor Ranch», nýbrž také na závodním okruhu «Misano World Circuit Marco Simoncelli».



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama