Reklama

News těsně před startem Grand Prix Thajska

Před námi je 15. Grand Prix letošní sezóny, «PTT Thailand Grand Prix» na okruhu «Chang International Circuit». A jak ukazuje aktuální snímek, počasí není zrovna nejlepší a o víkendu má být ještě hůře: déšť a bouřka - to je meteorologická předpověď na víkend v Thajsku.

Podívejme se společně, jaké změny nás čekají u obrazovek oproti stabilním startovním listinám, respektive oproti poslednímu závodu v Aragónu.

V královské kubatuře MotoGP se vrací tovární pilot KTM #44 Pol Espargaro, který si v Aragónu zlomil levé zápěstí.

Samozřejmě, že místo Johanna Zarco se v sedle druhého továrního motocyklu KTM opět objeví #82 Mika Kallio, který se svými výkony chce nabídnout jako stabilní pilot pro sezónu 2020.

V prostřední kubatuře Moto2 je situace následující: Zranění už vyléčil «veterán» #54 Mattia Pasini a pojede tak ve svém současném týmu Tasca Racing.

A na závodní trať se vrací #20 Dimas Ekky Pratama v sedle motocyklu Kalex týmu Idemitsu Honda Asia Moto2

Švýcar #2 Jesko Raffin bude v prvním ze čtyř nasmlouvaných zámořských startů pilotovat motocykl NTS stáje NTS RW Racing GP.

V nejslabší kubatuře Moto3 šampionátu Grand prix pak bude změn hned několik. Místo Niccolo Antonelliho bude v týmu SIC58 Squadra Corse pilotovat stroj Honda po celý thajský víkend jeho krajan #3 Kevin Zannoni.

Turek #53 Deniz Öncü i tentokrát v závodní stáji Red Bull KTM Ajo pojede místo bratra Cana.

#32 Davide Pizzoli pak s motocyklem KTM v týmu World Wide Race nahradí Jaumeho Masiu.

Zraněného Romano Fenatiho ve stáji VNE Snipers opět vystřídá #10 Julian Jose Garcia.

A zkusí to vítěz úvodního závodu v Kataru #27 Kaito Toba (Honda Team Asia), který kvůli zlomené lopatce musel skrečovat minulý závod v Aragónu hned po pátku.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama