Reklama

News před Brnem

Po čtyřtýdenní přestávce pokračuje mistrovství světa MotoGP dalším závodem a dějištěm je brněnský Masarykův okruh. A co nás zde čeká nového?

Německý testovací jezdec HRC Stefan Bradl vystřídá v týmu Repsol Honda Jorge Lorenza, který je stále zraněný. To je jediná změna v královské kubatuře MotoGP pro brněnský závod.

Ovšem s wild card se na Masarykově okruhu objeví testovací pilot Suzuki, Sylvain Guintoli z Francie.

V prostřední kubatuře Moto2 došlo během letní přestávky k jedné podstatné změně: V týmu Tasca Racing vystřídal Ital Mattia Pasini svého krajana Simone Corsiho.

Turek Deniz Öncü už dovršil požadované stáří 16 roků a proto ho uvidíme v Brně s wild card. Pochopitelně v kubatuře Moto3 a za tým Aki Aja.

Další wild card dostal Japonec Yuki Kunii - měl už závodit v Montmelo, ale pro zranění to bude teprve v Brně pro něho debut v MS-Moto3. Bude to v týmu Asia Talent Honda, za který závodí v šampionátu CEV-Repsol, tedy v MSJ.

Lorenzo Baldassarri už není členem VR46-Riders-Academy od Valentina Rossiho, kterou vede Alessio «Uccio» Salucci. Balda se osamostatnil a momentálně se o něho jako manažer stará Simone Battistella. Ten zastupuje třeba Andreu Doviziosa a také Álvaro Bautistu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama