Komentáře k článku Nepodařený Kornfeilův závod zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Neděle 28.října 2018, 15:54

    Raději zase konec top 10 než aby tam někde spadl, ale šance na bednu tam byla. Snad to vyjde v Malajsii.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Aleno(tak) Neděle 28.října 2018, 20:44

    Sance na bednu? Kde? V Australii? Jiste, ale ne u Jakuba. Ten alibismus ze to "jistil" ze zadu, to vazne zabira? Fandim nasim klukum, i Jakubovi, ale nenosim ruzove bryle. Dnesni zavod ukazal jak to s Kubem je. Totiz ze nema rychlost, dravost, hlad po vysledku. Je to i duvod proc se zubynehty brani prestupu do Moto2 - v Moto3 cele roky stale v treninku, v kvalifikaci i v zavode hleda kohokoliv za kym se vyveze ve slipstreamu, protoze jednoduse tu rychlost nema. Tohle tak v Moto2 nefunguje, tam musi byt jezdec rychlej sam od sebe a to Kuba bohuzel v ty konkurenci neni. Jak nema slipstream, je jeho pozice na pomezi druhe a treti desitky, behem zavodu kdyz se divocaci vyrakvi a vemou sebou i nekoho kolem sebe (zdravim Rodriga) tak se sune poradim vejs pro nejakej ten bod. Pamatuju lepsi casy, 2-3 roky zpatky kdy se dokazal Kubajz na Phillip Islandu dostat s chvostu na prvni flek... to tam jeste vody ceril i Kaja Hanika. Mel behem sezony zachvevy, ze by to mohlo byt lepsi, lec zustava jen u tech zachvevu, jinak si drzi svuj "standard", ke smutku nas - jeho fanousku :/

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Neděle 28.října 2018, 21:12

    Taky pravda, že při 9. roce v Moto3 je na tom jako Vazquez / Masbou - Dlouhá doba a až na poslední rok žádný velký úspěch. Kdyby šel do Moto2, dopadl by jako Jules Danilo. Naše šance je příští rok Filip Salač, kterému dravost a i opatrnost chybět nebudou, ale Kuba alespoň jezdí stabilně top 10, bohužel neriskuje, jak jsi zmínil. Každopádně lepší než kdyby pravidelně padal a nedej bože vzal někoho sebou (taky zdravím Rodriga, Bastianiniho a poslední závody i Masiu)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 28.října 2018, 21:32

    Kornfeil jako jediný zatím odjel všechny dosud odstartované závody kubatury Moto3 od jejího počátku - tedy celkem 122 včetně toho dnešního. Druhý je v pořadí Skot John McPhee, ten jich má na svém kontě 111. Pak teprve Philipp Öttl - 102 - myšleno ze současných jezdců této kubatury. Ovšem na Kornfeila nemá po této stránce nikdo!

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 29.října 2018, 10:39

    To je pravda, ale i v 90% případů bojuje a dojede, takže hlavně s tím můžeme být spokojeni.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 29.října 2018, 10:40

    *boduje

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 29.října 2018, 10:49

    Ale ty příklady Efrena Vazqueze a Alexise Masboua jsou bohužel také správné a něco napovídají....

    Reagovat
  • Nepřihlášený DutchTT Úterý 30.října 2018, 19:00

    Jakub mně v Australii velmi mile potěšil tím, že konečně, jezdil celou kvalifikaci relativně na špici v první desítce a v závěru z toho byla 4 pozice. Konečně se oprostil od té naprosto zoufalé taktice posledních dvou kol. Závod ??, no hodnotit od PC je snadné to nedělám, prostě byl v tom nervákovém chumlu pěti stop , předjížděček ala Rodrigo a hrozivě vypadajících pádů deváty...Pořád jezdí , pořád tam je a letos celkově v TOP10 ...co chceme , chcete, chce asi víc..

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama