Reklama

Retro design Kawasaki

S hodně neobvyklým designem svých motocyklů se včera při prvním závodě MS-Superbike v Argentině na okruhu San Juan Villicum objevili oba tovární jezdci Kawasaki: #1 Jonathan Rea a #22 Alex Lowes.

rea design V prvním závodě Superbike v Argentině vyrazil na trať Jonathan Rea se speciálním designem jak motocyklu, tak kombinézy: Jeho Ninja ZX-10RR a kombinézy byly v barvách, v kterých získal 1993 Scott Russel první titul mistra světa pro Kawasaki. Společnost Akashi tak chtěla oslavit 125. výročí značky v naději, že se Johnnymu podaří dosáhnout cíle, tedy světového titulu. Úspěch, který je stále obtížnější poté, co Toprak Razgatlioglu vyhrál sobotní závod a nyní má náskok 29 bodů na Severního Ira.

V této souvislosti představila Kawasaki 6. října nové logo. Místo ‹K› bude příště prezentováno logo nové a sice: ‹River Mark›. Tento symbol se vztahuje k zakladatelovi firmy Shozo Kawasakimu, který se jako podnikatel etabloval ve stavbě lodí. Toto byl důvod speciálního Outfitu pro sobotní závod v Argentině.

lowes design Lowesův motocykl byl při sobotní jízdě namalován v hodně neznámé kombinaci barev. Místo zelené dominoval na kapotáži výrazný odstín červené a černé. Tyto barvy mají připomínat film «Top Gun», ve kterém je Tom Cruise vidět na červeno -černé Kawasaki GPZ 900. I tímto zabarvením slaví Kawasaki své 125. narozeniny.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama