Komentáře k článku Několik otázek pro Matěje Smrže zpět na článek →

  • Nepřihlášený Georgio88 Sobota 13.října 2018, 10:53

    Osobně si myslím, že výchově mladých talentů v našem motrsportu chybí to slovo, kterému se vyhýbáme, a to "systém". Nápad podporovat soukromé akademie beru, ale co dál, co s nima potom až vyrostou z minibiků? V dnešní době jak bylo napsáno je potřeba mnohem více, aby se člověk dostal do RBRC... Z motokrosu uvedu příklad letošního mistra Světa MX2 - Jorge Prado. Upřímně pro mě tenhle klučina byl před dvěma lety naprosto průměrnej zametač, kterej uměl na písku, ale všude jinde to byla bída, ale využil PR sociálních sítí a dostal se do Red Bull KTM teamu. Tam i z kopyta udělaj Mistra Světa, takže občas opravdu i aktivity mimo trať nesou ovoce úspěchu v motorsportu. :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Filip Sobota 13.října 2018, 19:05

    Ty jeho výlety stojí nesmysl a je tam stejně k ničemu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Sobota 13.října 2018, 21:41

    Matěj si možná vůbec neuvědomil do čeho jde. Práce šéfa české silnice je v podstatě tvrdá úřednická práce spočívající ve vytváření systému podpory, jednání s orgány státu, sháněním vrcholových sponzorů pro motosport apod. Pokud chce jezdit na závody, tak má dělat managera soukromé stáje. A říkat, že pan Salač jako manager reprezentace každému rád poradí je taky úplně zcestné. Manager juniorské reprezentace má přímo zajišťovat kempy pro mladé závodníky, starat se o růst jejich sportovní úrovně, materiální zajištění apod. Pánové by si možná před tím než vzali funkce měli doplnit vzdělání ve sportovním marketingu a kriticky posoudit, zda na takovou práci mají. Jinak vyjádření typu zajedu se osobně podívat, poradím a tak smrdí těžkým amatérismem.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Neděle 14.října 2018, 12:37

    Salač st. by se měl starat o mládež a na vlastního kluka by tudíž neměl mít čas. Smutný rozhodnutí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Neděle 14.října 2018, 13:11

    Matěj Smrž to je Ok (i když jak píše správně Peterson méně cestovat a více jednat), ale Salač papá jako manažer mládeže to trochu smrdí! A jsem zvědavý, jestli se M ČR a potažmo Alpe Adria pojede příští rok v Brně, nebo aspoň v Mostě. Nejlépe na obou okruzích.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama