Reklama

Návraty v Misanu: Syahrin, Bagnaia, Raffin a Pawi

Několik stabilních jezdců startovního pole Grand Prix se vrací na okruhu «Misano World Circuit Marco Simoncelli» při «Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini» do sedla svých motocyklů různých kubatur, tedy MotoGP, Moto2 a Moto3.

Po hrůzostrašném pádu na Red Bull Ringu v prvním závodě kubatury Moto2 bude zkoušet v Misanu štěstí Malajčan Hafizh Syahrin ze stáje Openbank Aspar Team - Speed Up.

Švýcar Jesko Raffin trpěl únavovým syndromem a byl v týmu NTS RW Racing GP - NTS nahrazen v posledních třech závodech svým krajanem Dominiquem Aegerterem. Ten ale v Misanu bude obhajovat pozici lídra šampionátu MotoE a jelikož Jesko Raffin už absolvoval několik cyklistických tréninků, tak je připraven závodit v prostřední kubatuře Grand Prix v Misanu.

Po zlomenině nohy (holenní kost) u nás v Brně hned v prvním tréninku MotoGP se do sedla satelitního motocyklu Ducati Panigale týmu Pramac vrací Francesco «Pecco» Bagnaia. Místo něho závodil testovací jezdec Ducati Michele Pirro. Pro «Pecco» nastaví nejdůležitější část sezóny, neboť stále ještě je volné místo v továrním týmu «Ducati Corse» vedle Jacka Millera.

A konečně po další operaci malíčku chce v Misanu závodit v Moto3 Malajčan Khairul Idham Pawi za tým Petronas Sprinta Racing - Honda.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama