Reklama

Náhradníky pro Aragón jsou Pizzoli a Ruiu

Jak jsme vás vážení čtenáři včera informovali, zraněných jezdců je po Misanu několik a tak se před 14. závodem letošní sezóny Grand Prix postupně objevují jejich náhradníci.

V týmu Moto3 SIC58 Squadra Corse pojede místo Niccolo Antonelliho jeho krajan Davide Pizzoli. Pro Pizzoliho to nebude první start s wild card, má na svém kontě debut v Aragonu 2015, kde obsadil 26. místo. V roce 2016 startoval ve dvou závodech Grand Prix (Jerez - 20. a Katalánsko). Závodil také v WorldSSP a rovněž v šampionátu CIV Moto3. Letos jezdí za Leopard Racing v mistrovství CEV Moto3 a získal už letos dvě pódia a je aktuálně na 9. místě.

Zraněného veterána Mattiu Pasiniho nahradí v týmu Tasca Racing při závodě v Aragonu italský mladík Gabriele Ruiu. Tohoto 18-letého Itala jsme už v šampionátu Grand Prix viděli letos v texaském Austinu, kdy na motocyklu MV Agusta jel místo zraněného Stefana Manziho. V cíli byl odmávnut na 21. pozici. Říman Ruiu závodí v CEV-Repsol Moto2, ale má na svém kontě několik startů v WorldSSP s motocyklem Honda CBR600RR týmu Gemar Ciociaria Corse (což je nové jméno týmu Lorini). Gabriele Ruiu vloni závodil ve třech jízdách WorldSBK (Argentina a Losail) a stal se nejmladším jezdcem, který kdy v tomto šampionátu získal mistrovské body.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama