Reklama

Na Rossiho ranči vyhrál Rossi s Marinim

Valentino Rossi a jeho bratr Luca Marini vyhráli závod «100 km-Dirt Track» na trati, která je umístěna na «Motor Ranch» v Tavullii.

Devítinásobný mistr světa Valentino Rossi potvrdil, že ovládá i jiné druhy motocyklů, než je Yamaha M1 kubatury MotoGP. Vyhrál 6. ročník závodu «100 km dei Campioni» společně se svým bratrem Lucou Marinim.

V sobotu se konal závod «Americana Race», který vyhrál Rossi před Morbidellim. Mezi 21 dvojicemi, které se zúčastnili nedělního závodu na 100 km byli kromě jezdců z VR46-Academy také Dominique Aegerter, JD Beach, Maria Herrera, John McPhee, Albert Arenas, Tito Rabat, Marcos Ramirez, Bradley Ray z BSB nebo Augusto Fernández.

Mezi prominentními hosty byly přítomna rovněž Rossiho přítelkyně Francesca Novello. Cílem projel jako první Marini (jel poslední Stint), při čestném kole ale vzal s sebou i Rossiho.

Druhé místo obsadil pá z VR46-Academy Franco Morbidelli a Andrea Migno, třetí hodně překvapivě skončili Rookie z USA Sammy Halbert a JD Beach. Favorizovaný Mattia Pasini se Stefanem Manzim obsadili až 5. místo, ještě před nimi se umístili Lorenzo Baldassari a Elia Bartolini.

Prominentním hostem byl tovární pilot Suzuki Alex Rins, se svým partnerem Albertem Arenasem byl odmávnut na 7. místě.

Jako moderátor se představil Mauro Sanchini, který působí u TV Sky Italia jako motocyklový expert.

Přítomná divácká kulisa navodila příjemnou a srdečnou atmosféru, vítězové kromě Rossiho oblíbených salámových věnců obdrželi rovněž kýty z Prosciutto.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama