Reklama

Na jaké motorce pojede v Brně Stefan Bradl?

Dosud není vůbec jasné, co čeká Němce Stefana Bradla na Masarykově okruhu v Brně. Určitě bude závodit a nebude tedy v roli spolukomentátora TV Servus. Ale s jakým motocyklem a v jakém týmu se ex-mistr světa Moto2 při GP České republiky představí?

Stefan Bradl dostal pro brněnský závod wild card, o kterou HRC zažádalo hodně dopředu. Ovšem vůbec není jasné, v jakém zdravotním stavu bude pro Brno tovární pilot týmu Repsol Honda Jorge Lorenzo...

Mallorčan to určitě zkusí v pátečních volných trénincích a pak se uvidí! Pokud by to ze zdravotních důvodů nešlo, tak by od FP3 pilotoval tovární motocykl Honda právě Stefan Bradl, který jinak může závodit v Brně s testovacím motocyklem od HRC...a s kterým se potom představí při brněnských pozávodních pondělních testech.

Pro Bradla to bude hodně namáhavé, tento týden je v japonské Suzuce, kde se připravuje na kultovní vytrvaleckou klasiku «Suzuka 8 Hours», kde pojede v týmu Red Bull Honda ve složení Takumi Takahashi a Ryuichi Kiyonari s číslem #33 a kde jediným cílem je vítězství pro japonského motocyklového giganta - naposledy Honda zvítězila v roce 2014.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama