Reklama

Mysteriozní zranění Lorenza

AKTUALIZOVÁNO: Jorge Lorenzo byl v sobotu na urgentním příjmu na klinice Pederzoli v Peschiera del Garda v provincii Verona. Co se stalo? Pětinásobný mistr světa strávil dvě hodiny na pohotovosti, kvůli bolestem v levé ruce. Pak byl propuštěn.

Dle deníku «Corriere del Veneto» se Jorge Lorenzo doprovázen dvěma osobami objevil znenadání na urgentním příjmu «Clinica Pederzoli» v Peschiera del Garda nedaleko Verony. Po ošetření, které trvalo přibližně dvě hodiny, byl Jorge Lorenzo propuštěn. Obě dvě osoby, které Lorenza doprovázely, odmítly podat jakékoliv vysvětlení.

Celá epizoda je tak zahalena prozatím tajemstvím. Dokonce ani «Clinica Pederzoli» neuveřejnila informace o poskytnuté péči.

Dle info našeho webu se u Lorenza jedná o zranění zápěstí. «Clinica Pederzoli» je specializovanou klinikou na problémy se zápěstím a loktem.

Nezapomínejme, že v říjnu 2018 byl Lorenzo operován na levém zápěstí a nyní ho za 2 týdny čekají první oficiální testy IRTA v Sepangu.

23. ledna 2019 se v Madridu koná oficiální představení týmu Repsol Honda s piloty Marcem Marquezem a Jorge Lorenzem.

HRC vydala oficiální zprávu, že Jorge Lorenzo si zlomil levé zápěstí - konkrétně je zlomená člunkovitá kost - při kondičním tréninku v Itálii a odletěl v neděli do Barcelony, kde se u Dr. Mira podrobí v pondělí operaci.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama